Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Heitir Hvalir Stjarnan F.C
Normal Tactiek bby
48% Balbezit 52%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
17.6 gemiddelde waardering 40.7
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen adequate


5e minuut.
Agnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Agnarsson geeft de bal voor. Klungelig pakt Geirsson de bal. Soulié bereikt de bal nog maar net als eerste. Soulié geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
State onderschept slim de pass. State speelt de bal door. Petersen geeft de bal voor. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Pócsik heeft problemen om de bal te vangen. Harðarson onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Soulié geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pócsik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Petersen bereikt de bal nog maar net als eerste. Petersen geeft een hoge lob. Harðarson controleert de bal met de borst. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Stadager kopt de bal weg. Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnarsson geeft de bal voor. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Daar is Pállsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson rent richting de bal. Gestsson geeft een lange en hoge pass. Pócsik is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Stadager geeft de bal voor. Daar is Tumason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Ingimagnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:1

26e minuut.
Agnarsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnarsson speelt de bal door. Pócsik is nu in balbezit. Unnarsson rent richting de bal. Unnarsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Valsson is nu in balbezit. Gestsson onderschept slim de pass. Gestsson met een sublieme pass. Pócsik rent richting de bal. Pócsik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Harðarson geeft een hoge lob. Inworp. Soulié met de inworp. Unnarsson is nu in balbezit. Unnarsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Sigvaldason probeert naar een medespeler te passen. Oddsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Andrésson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Andrésson krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Geirsson probeert naar een medespeler te passen. Unnarsson is nu in balbezit. Marksson begaat een overtreding. Marksson krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kristinsson rent richting de bal. Agnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Agnarsson probeert naar een medespeler te passen. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Klungelig pakt Pállsson de bal. Gestsson is nu in balbezit. Gestsson passt de bal zonder na te denken. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Valsson passt de bal zonder na te denken. Stadager bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadager geeft een hoge lob. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Paal! Ingimagnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 61%, Stjarnan F.C 39%.
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:2

46e minuut.
Valsson geeft de bal voor. Soulié kopt de bal weg. Pócsik controleert de bal met de borst. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Ingimagnsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:3

49e minuut.
Tumason kopt de bal weg. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Valsson rent richting de bal. Pócsik onderschept slim de pass. Pócsik schiet op doel. Ingimagnsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Agnarsson verovert de bal door een tackle van achteren. Gestsson is nu in balbezit. Gestsson speelt de bal door. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Gestsson geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Harðarson de bal. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik schiet op doel. Ingimagnsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:4

58e minuut.
Gestsson rent richting de bal. Gestsson geeft de bal voor. Harðarson kopt de bal weg. Pócsik is nu in balbezit. Pócsik haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:5

77e minuut.
Soulié verovert de bal door een tackle van achteren. Soulié probeert naar een medespeler te passen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik draait met de bal, schiet en ... Ingimagnsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:6

78e minuut.
Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik passt de bal zonder na te denken. Daar is Agnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik rent richting de bal. Pócsik schiet op doel. Ingimagnsson bokst de bal weg.

81e minuut.
Kristinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristinsson geeft een lange en hoge pass. Stadager bereikt de bal nog maar net als eerste. Stadager geeft een hoge lob. Pócsik springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Petersen geeft de bal voor. Daar is Harðarson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pócsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Pócsik schiet op doel. Ingimagnsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Heitir Hvalir 72%, Stjarnan F.C 28%.
Heitir Hvalir - Stjarnan F.C 0:6