Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Friðsamir Hestar Úlfar
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 50.5
slecht Schieten uitstekend
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Soto controleert de bal met de borst. Soto passt de bal in één keer door. Pillay rent richting de bal. Pillay speelt de bal door. Garðarsson geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal! Relić rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:1

5e minuut.
Pillay rent richting de bal. Pillay passt de bal in één keer door. Daar is Relić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:2

7e minuut.
Ólafsson met een harde bal richting middenveld. Periš kopt de bal weg. Garðarsson kan de bal niet met de borst controleren. Garðarsson geeft een lange en hoge pass. Relić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:3

11e minuut.
Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Modesto verovert de bal door een tackle van achteren. Modesto met een sublieme pass. Gol rent richting de bal. Gol draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:4

17e minuut.
Pillay probeert naar een medespeler te passen. Relić rent richting de bal. Relić geeft de bal voor. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:5

20e minuut.
Williamsson geeft een lange en hoge pass. Inworp. Garðarsson met een snelle inworp. Pillay probeert de bal met de borst te controleren. Pillay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Gol speelt de bal door. Marteinsson is nu in balbezit. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić draait met de bal, schiet en ... Bjarkason probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:6

25e minuut.
Pillay rent richting de bal. Gol rent richting de bal. Pillay rent richting de bal. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Pillay bereikt de bal nog maar net als eerste. Pillay geeft een lange en hoge pass. Ólafsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol onderschept slim de pass. Gol schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Relić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Alexandersson de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Modesto geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gol springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. Tyrfingsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Relić is nu in balbezit. Relić schiet op doel. Bjarkason probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Friðbjörnsson rent richting de bal. Periš onderschept slim de pass. Periš passt de bal met de wreef. Relić rent richting de bal. Relić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Bjarnarsson kopt de bal weg. Daar is Periš, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Periš geeft een lange en hoge pass. Relić is nu in balbezit. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:7

39e minuut.
Modesto is nu in balbezit. Modesto met een sublieme pass. Soto probeert naar een medespeler te passen. Relić is nu in balbezit. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:8

44e minuut.
Alexandersson met een sublieme pass. Pillay is nu in balbezit. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić haalt uit met een fantastische trap. Bjarkason werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Ólafsson probeert de bal aan de voet te houden. Gol is nu in balbezit. Gol draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Hestar 85%, Úlfar 15%.
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:8

46e minuut.
Tyrfingsson is nu in balbezit. Gol rent richting de bal. Daar is Gol, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gol draait met de bal, schiet en ... Bjarkason maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:9

48e minuut.
Ólafsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garðarsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gol is nu in balbezit. Gol haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Periš geeft een lange en hoge pass. Relić geeft een hoge lob. Pillay kopt de bal weg. Gol is nu in balbezit. Gol schiet op doel. Bjarkason kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ólafsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gol is nu in balbezit. Gol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Modesto onderschept slim de pass. Modesto geeft een hoge lob. Gol probeert de bal met de borst te controleren. Gol schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:10

54e minuut.
Gol passt de bal met de wreef. Relić is nu in balbezit. Relić draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Alexandersson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:11

55e minuut.
Garðarsson met de inworp. Tyrfingsson met een sublieme pass. Soto geeft de bal voor. Relić heeft problemen om de bal te vangen. Relić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:12

57e minuut.
Gol onderschept slim de pass. Gol passt de bal in één keer door. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić schiet op doel. Bjarkason werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:13

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjarkason trapt de bal weg. Periš kopt de bal weg. Relić rent richting de bal. Relić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Pillay kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Alexandersson de bal onder controle te krijgen. Relić is nu in balbezit. Relić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:14

68e minuut.
Modesto heeft problemen om de bal te vangen. Modesto passt de bal zonder na te denken. Relić rent richting de bal. Relić geeft de bal voor. Gol maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Periš verovert de bal door een tackle van achteren. Periš passt de bal met de wreef. Relić rent richting de bal. Relić haalt uit met een fantastische trap. Alexandersson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Garðarsson neemt de hoekschop. Modesto speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Periš de bal onder controle te krijgen. Pillay is nu in balbezit. Pillay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Ólafsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:15

76e minuut.
Tyrfingsson geeft de bal voor. Periš probeert naar een medespeler te passen. Pillay met een sublieme pass. Relić is nu in balbezit. Relić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Periš speelt de bal door. Daar is Pillay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pillay probeert naar een medespeler te passen. Relić kan de bal niet met de borst controleren. Relić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Garðarsson rent richting de bal. Garðarsson passt de bal zonder na te denken. Relić heeft problemen om de bal te vangen. Relić schiet op doel. Bjarkason probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tyrfingsson de bal. Soto is nu in balbezit. Soto haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ólafsson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:16

80e minuut.
Hilmarsson speelt de bal door. Daar is Bjarnarsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Relić bereikt de bal nog maar net als eerste. Relić schiet op doel. Bjarkason werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ólafsson is nu in balbezit. Ólafsson geeft de bal voor. Periš heeft problemen om de bal te vangen. Periš geeft een lange en hoge pass. Gol geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Doeltrap. Bjarkason met een harde bal richting middenveld. Daar is Hauksson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gol bereikt de bal nog maar net als eerste. Gol draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bjarkason met een harde bal richting middenveld. Garðarsson is nu in balbezit. Garðarsson geeft een lange en hoge pass. Relić krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tyrfingsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tyrfingsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garðarsson met de inworp. Gol geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Relić heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Friðsamir Hestar 90%, Úlfar 10%.
Friðsamir Hestar - Úlfar 0:17