Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Níu Refir Þór
Normal Tactiek Tactic 2
45% Balbezit 55%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 36.1
waardeloos Schieten solide
hopeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Gestsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Steinsson met de inworp. Neumann heeft problemen om de bal te vangen. Neumann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kessler rent richting de bal. Kessler draait met de bal, schiet en ... Hákonsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gestsson is nu in balbezit. Herbertsson rent richting de bal. Gestsson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gestsson krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Veturliðason is nu in balbezit. Randversson verovert de bal door een tackle van achteren. Randversson geeft een hoge lob. Neumann rent richting de bal. Neumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:1

18e minuut.
Randversson passt de bal met de wreef. Marteinsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Veturliðason bereikt de bal nog maar net als eerste. Randversson verovert de bal door een tackle van achteren. Randversson geeft een hoge lob. Hákonsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Neumann is nu in balbezit. Neumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:2

21e minuut.
Herbertsson verovert de bal door een tackle van achteren. Herbertsson probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Neumann de bal. Neumann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Narfason de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Inworp. Randversson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Marteinsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Marteinsson geeft een lange en hoge pass. Neumann springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Veturliðason is nu in balbezit. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Frímannsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kessler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Neumann legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Sigþórsson kopt de bal weg. Frímannsson probeert de bal aan de voet te houden. Marteinsson met een sublieme pass. Kessler is nu in balbezit. Kessler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Klungelig pakt Neumann de bal. Hafliðason rent richting de bal. Neumann onderschept slim de pass. Neumann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Veturliðason is nu in balbezit. Veturliðason geeft de bal voor. Daar is Steinsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neumann is nu in balbezit. Neumann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:3

37e minuut.
Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gestsson onderschept slim de pass. Gestsson passt de bal zonder na te denken. Hjörvarsson is nu in balbezit. Hjörvarsson draait met de bal, schiet en ... Pegoli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Marteinsson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Elíasson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Refir 61%, Þór 39%.
Níu Refir - Þór 0:3

47e minuut.
Veturliðason geeft de bal voor. Inworp. Randversson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Elíasson geeft een hoge lob. Neumann springt en kopt de bal. Hákonsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:4

48e minuut.
Herbertsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbertsson geeft een lange en hoge pass. Neumann kopt de bal weg. Kessler is nu in balbezit. Kessler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Hafliðason zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Steinarsson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinsson. Steinsson krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gestsson rent richting de bal. Elíasson onderschept slim de pass. Elíasson speelt de bal door. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neumann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Hákonsson trapt de bal weg. Randversson kopt de bal weg. Elíasson probeert de bal aan de voet te houden. Elíasson geeft de bal voor. Neumann kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Randversson met de inworp. Kessler is nu in balbezit. Kessler geeft een lange en hoge pass. Neumann controleert de bal met de borst. Neumann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler passt de bal in één keer door. Neumann is nu in balbezit. Neumann schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:5

74e minuut.
Þorfinnsson kopt de bal weg. Herbertsson is nu in balbezit. Herbertsson passt de bal zonder na te denken. Neumann rent richting de bal. Neumann schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Elíasson onderschept slim de pass. Kessler is nu in balbezit. Elíasson speelt de bal door. Neumann rent richting de bal. Neumann schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Elíasson met een sublieme pass. Randversson bereikt de bal nog maar net als eerste. Randversson geeft een lange en hoge pass. Neumann controleert de bal met de borst. Neumann schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Frímannsson met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Randversson met de inworp. Elíasson is nu in balbezit. Elíasson geeft de bal voor. Hákonsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Neumann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neumann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Níu Refir - Þór 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Níu Refir 71%, Þór 29%.
Níu Refir - Þór 0:6