Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tveir Snákar Skytturnar
Normal Tactiek Miðja
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 46
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 49.8
poor Schieten formidable
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Gíslason is nu in balbezit. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson geeft een lange en hoge pass. Theódórsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Kostrzewa de bal. Kostrzewa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:1

3e minuut.
Gíslason geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorgeirsson met de inworp. Aðalgeirsson rent richting de bal. Theódórsson geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:2

5e minuut.
Jóhannson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa onderschept slim de pass. Kostrzewa passt de bal met de wreef. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Torfason met een sublieme pass. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa passt de bal met de wreef. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson haalt uit met een fantastische trap. Grímsson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Kostrzewa geeft de bal voor. Grímsson met een sublieme pass. Theódórsson kopt de bal weg. Kostrzewa is nu in balbezit. Kostrzewa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:3

9e minuut.
Kristófersson rent richting de bal. Baghdasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Baghdasaryan speelt de bal door. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Theódórsson geeft een hoge lob. Baghdasaryan kopt de bal weg. Jóhannson probeert naar een medespeler te passen. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafbergsson met de inworp. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa geeft de bal voor. Baghdasaryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:4

14e minuut.
Daar is Kristófersson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baghdasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Baghdasaryan passt de bal zonder na te denken. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Þorgeirsson kopt de bal weg. Frímannsson heeft problemen om de bal te vangen. Gíslason rent richting de bal. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:5

17e minuut.
Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kostrzewa schiet op doel. Na een snelle pass probeert Frímannsson de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Theódórsson probeert de bal met de borst te controleren. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson probeert naar een medespeler te passen. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:6

28e minuut.
Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Theódórsson rent richting de bal. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Þorgeirsson is nu in balbezit. Þorgeirsson met een sublieme pass. Kostrzewa bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:7

31e minuut.
Aðalgeirsson rent richting de bal. Aðalgeirsson geeft een hoge lob. Kostrzewa rent richting de bal. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:8

31e minuut.
Þórmóðsson heeft problemen om de bal te vangen. Kostrzewa rent richting de bal. Kostrzewa passt de bal zonder na te denken. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kostrzewa raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambrosio komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Theódórsson probeert naar een medespeler te passen. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan probeert naar een medespeler te passen. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:9

35e minuut.
Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Aðalgeirsson heeft problemen om de bal te vangen. Aðalgeirsson geeft de bal voor. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:10

38e minuut.
Gíslason kan de bal niet met de borst controleren. Theódórsson met een sublieme pass. Baghdasaryan kan de bal niet met de borst controleren. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:11

39e minuut.
Hafbergsson met een sublieme pass. Klungelig pakt Ambrosio de bal. Ambrosio geeft een hoge lob. Gíslason heeft problemen om de bal te vangen. Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Doeltrap. Grímsson trapt de bal weg. Theódórsson kopt de bal weg. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:12

41e minuut.
Rafnsson is nu in balbezit. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan passt de bal in één keer door. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:13

44e minuut.
Grímsson speelt de bal door. Theódórsson kopt de bal weg. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio schiet op doel. Grímsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tveir Snákar 89%, Skytturnar 11%.
Tveir Snákar - Skytturnar 0:13

48e minuut.
Baghdasaryan onderschept slim de pass. Davíðsson rent richting de bal. Baghdasaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... Grímsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Inworp. Hafbergsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Baghdasaryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:14

53e minuut.
Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Ambrosio is nu in balbezit. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Grímsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:15

56e minuut.
Rojo passt de bal in één keer door. Þorgeirsson geeft de bal voor. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio schiet op doel. Grímsson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:16

57e minuut.
Aðalgeirsson met een sublieme pass. Hafbergsson probeert naar een medespeler te passen. Kjartansson is nu in balbezit. Ambrosio onderschept slim de pass. Ambrosio geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Baghdasaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghdasaryan schiet op doel. Grímsson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:17

61e minuut.
Aðalgeirsson geeft de bal voor. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio passt de bal met de wreef. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Klungelig pakt Baghdasaryan de bal. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Kristófersson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kristófersson krijgt een gele kaart. Theódórsson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Theódórsson kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Þorgeirsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Theódórsson de bal. Theódórsson speelt de bal door. Daar is Ambrosio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:18

71e minuut.
Kjartansson kopt de bal weg. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio geeft een hoge lob. Baghdasaryan heeft problemen om de bal te vangen. Baghdasaryan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Davíðsson trapt de bal weg. Torfason kopt de bal weg. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan geeft een lange en hoge pass. Ambrosio krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap. Davíðsson probeert de bal aan de voet te houden. Baghdasaryan rent richting de bal. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ... Grímsson probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Grímsson trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Þorgeirsson met een snelle inworp. Theódórsson geeft een lange en hoge pass. Ambrosio krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baghdasaryan rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Inworp. Þorgeirsson met een snelle inworp. Aðalgeirsson geeft de bal voor. Ambrosio bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrosio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hafbergsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Torfason geeft een lange en hoge pass. Baghdasaryan is nu in balbezit. Baghdasaryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Theódórsson speelt de bal door. Davíðsson rent richting de bal. Baghdasaryan onderschept slim de pass. Baghdasaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:19

86e minuut.
Theódórsson is nu in balbezit. Theódórsson passt de bal in één keer door. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio draait met de bal, schiet en ... Grímsson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:20

87e minuut.
Baghdasaryan passt de bal met de wreef. Theódórsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Theódórsson passt de bal zonder na te denken. Ambrosio rent richting de bal. Ambrosio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tveir Snákar - Skytturnar 0:21

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tveir Snákar 79%, Skytturnar 21%.
Tveir Snákar - Skytturnar 0:21