Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kendria FC _TERNOPIL
Normal Tactiek 3-4-3
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 38
weak Schieten average
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Pidchenko speelt de bal door. Klungelig pakt Krasnoperov de bal. Lapko rent richting de bal. Krasnoperov verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Pidchenko is nu in balbezit. Pidchenko passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov schiet op doel. Svetlichni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - FC _TERNOPIL 0:1

31e minuut.
Pidchenko passt de bal met de wreef. Stryzhevs`kiy rent richting de bal. Stryzhevs`kiy passt de bal zonder na te denken. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Pikhur verovert de bal door een tackle van achteren. Pikhur speelt de bal door. Papazov speelt de bal door. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendria 69%, FC _TERNOPIL 31%.
Kendria - FC _TERNOPIL 0:1

46e minuut.
Simonenko is nu in balbezit. Simonenko met een sublieme pass. Korshikov speelt de bal door. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - FC _TERNOPIL 0:2

50e minuut.
Milevsky is nu in balbezit. Milevsky passt de bal in één keer door. Krasnoperov is nu in balbezit. Krasnoperov haalt uit met een fantastische trap. Brovchenko probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Papazov verovert de bal door een tackle van achteren. Papazov passt de bal in één keer door. Milevsky is nu in balbezit. Milevsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - FC _TERNOPIL 0:3

64e minuut.
Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lapko rent richting de bal. Papazov onderschept slim de pass. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - FC _TERNOPIL 0:4

68e minuut.
Korshikov geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Halyuza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Plotnikov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Plotnikov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Korshikov verovert de bal door een tackle van achteren. Halyuza verovert de bal door een tackle van achteren. Wat een zware overtreding van Mazurenko ... Strafschop! Halyuza is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Krasnoperov neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Papazov rent richting de bal. Papazov geeft de bal voor. Mazurenko controleert de bal met de borst. Krasnoperov rent richting de bal. Krasnoperov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Skrypnyk passt de bal met de wreef. Krasnoperov is nu in balbezit. Brovchenko verovert de bal door een tackle van achteren. Brovchenko passt de bal zonder na te denken. Plotnikov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kendria - FC _TERNOPIL 0:5

84e minuut.
Pidchenko speelt de bal door. Stryzhevs`kiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Stryzhevs`kiy passt de bal in één keer door. Krasnoperov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Pikhur met een snelle inworp. Pidchenko geeft de bal voor. Korshikov bereikt de bal nog maar net als eerste. Krasnoperov verovert de bal door een tackle van achteren. Krasnoperov probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kendria 81%, FC _TERNOPIL 19%.
Kendria - FC _TERNOPIL 0:5