Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zack&Dan Bastion
Slava Ykraini Tactiek NZ1
42% Balbezit 58%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
44.5 gemiddelde waardering 53.5
good Schieten outstanding
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Serra met een sublieme pass. Pin rent richting de bal. Pin met een sublieme pass. Maruca is nu in balbezit. Maruca draait met de bal, schiet en ... Paal!

6e minuut.
Walgraeve is nu in balbezit. Sejud verovert de bal door een tackle van achteren. Sejud met een sublieme pass. Gago is nu in balbezit. Gago draait met de bal, schiet en ... Duffy bokst de bal weg.

9e minuut.
Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft de bal voor. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:1

12e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud rent richting de bal. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. Duffy probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankiel begaat een overtreding. Dorokhov raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorokhov met een snel genomen vrije trap. Gago maakt een snoekduik en kopt de bal. Duffy bokst de bal weg.

21e minuut.
Gago passt de bal in één keer door. Piłkarski is nu in balbezit. Bidnenko verovert de bal door een tackle van achteren. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:2

24e minuut.
Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov passt de bal in één keer door. Gago is nu in balbezit. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel. Duffy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Duffy met een sublieme pass. Gago kopt de bal weg. Duffy rent richting de bal. Bidnenko onderschept slim de pass. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov geeft een hoge lob. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel. Duffy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:3

40e minuut.
Zub geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Walgraeve de bal onder controle te krijgen. Gago rent richting de bal. Gago schiet op doel. Duffy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:4

43e minuut.
Serra passt de bal zonder na te denken. Więcek rent richting de bal. Więcek passt de bal zonder na te denken. Cervián Escobar rent richting de bal. Cervián Escobar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Grzybczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Zub rent richting de bal. Zub geeft een lange en hoge pass. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko schiet op doel. Duffy maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 50%, Bastion 50%.
Zack&Dan - Bastion 0:5

46e minuut.
Gago is nu in balbezit. Walgraeve tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gago raakt geblesseerd tijdens het duel. Dorokhov met een snel genomen vrije trap. Gago kopt de bal weg. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:6

50e minuut.
Sardá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sardá geeft de bal voor. Feri kopt de bal weg. Maruca rent richting de bal. Maruca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Kutsev is nu in balbezit. Kutsev passt de bal met de wreef. Gago is nu in balbezit. Gago haalt uit met een fantastische trap. Duffy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:7

56e minuut.
Więcek onderschept slim de pass. Więcek passt de bal zonder na te denken. Vahula is nu in balbezit. Feri onderschept slim de pass. Feri haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko schiet op doel. Duffy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:8

60e minuut.
Maruca rent richting de bal. Sejud rent richting de bal. Sejud geeft een lange en hoge pass. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. Duffy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kutsev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paal! Duffy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Duffy met een harde bal richting middenveld. Polyakov kopt de bal weg. Daar is Ankiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Duffy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Feri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dorokhov rent richting de bal. Dorokhov geeft een hoge lob. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kutsev rent richting de bal. Kutsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:9

69e minuut.
Sejud passt de bal in één keer door. Piłkarski is nu in balbezit. Bidnenko onderschept slim de pass. Bidnenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:10

71e minuut.
Sardá heeft problemen om de bal te vangen. Bidnenko rent richting de bal. Daar is Bidnenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Duffy werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:11

74e minuut.
Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud probeert naar een medespeler te passen. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Gago is nu in balbezit. Gago passt de bal in één keer door. Bidnenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Duffy probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:12

76e minuut.
Sardá passt de bal met de wreef. Sejud rent richting de bal. Sejud passt de bal met de wreef. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. Duffy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Bidnenko is nu in balbezit. Kutsev is nu in balbezit. Klungelig pakt Bidnenko de bal. Bidnenko haalt uit met een fantastische trap. Duffy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:13

82e minuut.
Dorokhov met een snelle inworp. Kutsev is nu in balbezit. Kutsev geeft een lange en hoge pass. Bidnenko is nu in balbezit. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... Duffy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gago bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:14

85e minuut.
Gago geeft de bal voor. Dorokhov bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorokhov passt de bal zonder na te denken. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gago rent richting de bal. Gago draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:15

87e minuut.
Sardá passt de bal in één keer door. Polyakov met een sublieme pass. Walgraeve bereikt de bal nog maar net als eerste. Gago onderschept slim de pass. Gago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gago neemt de hoekschop. Ankiel heeft problemen om de bal te vangen. Kutsev rent richting de bal. Kutsev schiet op doel. Duffy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bidnenko rent richting de bal. Bidnenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zack&Dan - Bastion 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zack&Dan 70%, Bastion 30%.
Zack&Dan - Bastion 0:16