Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Doz ФК Ужгород
Normal Tactiek shcherbei
40% Balbezit 60%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 44
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 51.9
poor Schieten excellent
poor Passen excellent
weak Verdedigen good


3e minuut.
Güner onderschept slim de pass. Güner geeft een hoge lob. Dapecí probeert de bal met de borst te controleren. Dapecí haalt uit met een fantastische trap. Dukhno probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:1

4e minuut.
Voinarovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Nedilko is nu in balbezit. Valkeajärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:2

6e minuut.
Dapecí geeft een lange en hoge pass. Onischenko met een sublieme pass. Vélez kopt de bal weg. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Roca kopt de bal weg. Daar is Dapecí, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi schiet op doel. Onischenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:3

14e minuut.
Valkeajärvi passt de bal zonder na te denken. Güner rent richting de bal. Güner speelt de bal door. Dapecí rent richting de bal. Dapecí schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:4

14e minuut.
Dapecí is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Likhachev. Dapecí is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Roca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Valkeajärvi springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Güner is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:5

17e minuut.
Caridad geeft een hoge lob. Valkeajärvi kopt de bal weg. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:6

23e minuut.
Voinarovskiy probeert de bal met de borst te controleren. Beočanin rent richting de bal. Beočanin passt de bal zonder na te denken. Güner rent richting de bal. Güner schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:7

25e minuut.
Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner geeft een lange en hoge pass. Daar is Dukhno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dapecí bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:8

32e minuut.
Kovgan is nu in balbezit. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Dapecí speelt de bal door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:9

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beočanin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Voinarovskiy onderschept slim de pass. Dapecí rent richting de bal. Dapecí schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onischenko trapt de bal weg. Roca speelt de bal door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Onischenko met een sublieme pass. Vélez kopt de bal weg. Klungelig pakt Kovgan de bal. Dapecí rent richting de bal. Dapecí haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Onischenko met een harde bal richting middenveld. Vélez kopt de bal weg. Dapecí controleert de bal met de borst. Dapecí geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:10

39e minuut.
Vélez bereikt de bal nog maar net als eerste. Vélez geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Onischenko probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:11

41e minuut.
Dukhno trapt de bal weg van het doel. Vélez kopt de bal weg. Dapecí speelt de bal door. Klungelig pakt Valkeajärvi de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Dapecí rent richting de bal. Dapecí speelt de bal door. Valkeajärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner bereikt de bal nog maar net als eerste. Güner haalt uit met een fantastische trap. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doz 75%, ФК Ужгород 25%.
Doz - ФК Ужгород 0:12

48e minuut.
Dapecí passt de bal met de wreef. Güner rent richting de bal. Güner geeft de bal voor. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:13

51e minuut.
Vélez met een sublieme pass. Klungelig pakt Güner de bal. Güner geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ... Onischenko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:14

58e minuut.
Vélez passt de bal zonder na te denken. Dapecí is nu in balbezit. Kovgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dapecí onderschept slim de pass. Dapecí geeft een hoge lob. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:15

62e minuut.
Güner draait met de bal, schiet en ... Traplya heeft problemen om de bal te vangen. Beočanin rent richting de bal. Beočanin geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Doeltrap. Onischenko met een harde bal richting middenveld. Roca probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Dukhno geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batalskiy de bal. Caridad rent richting de bal. Caridad geeft een hoge lob. Daar is Dukhno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Valkeajärvi rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:16

70e minuut.
Vélez onderschept slim de pass. Vélez geeft een lange en hoge pass. Güner kopt de bal weg. Valkeajärvi rent richting de bal. Valkeajärvi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Doz - ФК Ужгород 0:17

72e minuut.
Onischenko trapt de bal weg. Vélez kopt de bal weg. Güner speelt de bal door. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Nedilko rent richting de bal. Dapecí onderschept slim de pass. Dapecí geeft een hoge lob. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Likhachev rent richting de bal. Vélez verovert de bal door een tackle van achteren. Vélez geeft de bal voor. Güner is nu in balbezit. Güner haalt uit met een fantastische trap. Onischenko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Vélez geeft een lange en hoge pass. Valkeajärvi springt en kopt de bal. Güner geeft een hoge lob. Dapecí is nu in balbezit. Dapecí draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kovgan is nu in balbezit. Dapecí verovert de bal door een tackle van achteren. Dapecí probeert naar een medespeler te passen. Valkeajärvi heeft problemen om de bal te vangen. Valkeajärvi schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Dukhno geeft een lange en hoge pass. Inworp. Beočanin met de inworp. Roca geeft een hoge lob. Dapecí springt en kopt de bal. Onischenko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Dukhno kopt de bal weg. Voinarovskiy rent richting de bal. Beočanin met een sublieme pass. Valkeajärvi is nu in balbezit. Valkeajärvi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Doz 80%, ФК Ужгород 20%.
Doz - ФК Ужгород 0:17