Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dynamo_Kyiv FC BAGIRA
Normal Tactiek NEPTUN
35% Balbezit 65%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 47.5
weak Schieten good
weak Passen very good
poor Verdedigen good


1e minuut.
Vishtalyuk passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Marlett de bal. Marlett met een sublieme pass. Yankovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 0:1

3e minuut.
Yankovskiy is nu in balbezit. Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett speelt de bal door. Ónody heeft problemen om de bal te vangen. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Şipoş geeft een hoge lob. Klungelig pakt Yankovskiy de bal. Kutsy rent richting de bal. Yankovskiy onderschept slim de pass. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap. Morgunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ónody probeert de bal met de borst te controleren. Morgunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ónody probeert de bal met de borst te controleren. Ónody haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 0:2

11e minuut.
Ónody controleert de bal met de borst. Ónody geeft een lange en hoge pass. Kutsy heeft problemen om de bal te vangen. Yankovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankovskiy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Rukavytsya kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marlett de bal onder controle te krijgen. Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Zvyagintsev rent richting de bal. Zvyagintsev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:2

23e minuut.
Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Gorban` de bal onder controle te krijgen. Yankovskiy rent richting de bal. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ónody de bal onder controle te krijgen. Şipoş met een sublieme pass. Daar is Pasulko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Kharkovschenko de bal. Yankovskiy rent richting de bal. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Tchorniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tchorniy passt de bal met de wreef. Golembievskiy is nu in balbezit. Ónody onderschept slim de pass. Ónody schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Kharkovschenko, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yankovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko probeert naar een medespeler te passen. Ónody rent richting de bal. Ónody draait met de bal, schiet en ... Morgunov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Gorban` de bal. Ónody rent richting de bal. Ónody schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:3

33e minuut.
Nedilko speelt de bal door. Ónody is nu in balbezit. Ónody probeert naar een medespeler te passen. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap. Morgunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bezhenar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ónody is nu in balbezit. Ónody draait met de bal, schiet en ... Morgunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:4

35e minuut.
Kharkovschenko is nu in balbezit. Yankovskiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kharkovschenko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kharkovschenko met een snel genomen vrije trap. Şipoş speelt de bal door. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy schiet op doel. Morgunov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:5

41e minuut.
Nedilko met een sublieme pass. Marlett is nu in balbezit. Marlett probeert naar een medespeler te passen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Plakhotin zal de hoekschop nemen. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 63%, FC BAGIRA 37%.
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:5

58e minuut.
Klungelig pakt Plakhotin de bal. Şipoş bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş geeft de bal voor. Yankovskiy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yankovskiy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Nedilko met een snelle inworp. Bezhenar bereikt de bal nog maar net als eerste. Bezhenar passt de bal in één keer door. Marlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlett geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Kharkovschenko passt de bal in één keer door. Bezhenar is nu in balbezit. Bezhenar geeft een hoge lob. Ónody rent richting de bal. Ónody haalt uit met een fantastische trap. Morgunov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Kutsy probeert naar een medespeler te passen. Nedilko probeert de bal met de borst te controleren. Yankovskiy rent richting de bal. Yankovskiy haalt uit met een fantastische trap. Morgunov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:6

76e minuut.
Nedilko rent richting de bal. Nedilko speelt de bal door. Marlett met een sublieme pass. Yankovskiy is nu in balbezit. Yankovskiy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Sin`kevich bereikt de bal nog maar net als eerste. Sin`kevich geeft een hoge lob. Marlett probeert naar een medespeler te passen. Ónody is nu in balbezit. Ónody haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:7

88e minuut.
Gorban` geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Plakhotin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ónody bereikt de bal nog maar net als eerste. Ónody schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dynamo_Kyiv 80%, FC BAGIRA 20%.
Dynamo_Kyiv - FC BAGIRA 1:7