Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Surakarta United Kult Vum Rot FC
4-3-3 anjay Tactiek NEW 3
47% Balbezit 53%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
42.5 gemiddelde waardering 41.9
solid Schieten very good
good Passen good
adequate Verdedigen good


8e minuut.
Daar is Alamsyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ventura rent richting de bal. Met opzet legt Pijar zijn tegenspeler op de grond. Pijar krijgt een gele kaart. Ventura is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vodehnal met een snel genomen vrije trap. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 0:1

9e minuut.
Trpin rent richting de bal. Trpin passt de bal in één keer door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Aritonang geeft een hoge lob. Daar is Vodehnal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm bereikt de bal nog maar net als eerste. Puhm haalt uit met een fantastische trap. Santaera probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 1:1

24e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Alamsyah verovert de bal door een tackle van achteren. Alamsyah passt de bal zonder na te denken. Aritonang rent richting de bal. Aritonang draait met de bal, schiet en ... Santaera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Čavrag geeft een hoge lob. Pijar kopt de bal weg. Daar is Zadwórny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. Numfor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Puhm rent richting de bal. Vodehnal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Torfason bereikt de bal nog maar net als eerste. Torfason speelt de bal door. Cole probeert naar een medespeler te passen. Kiełbowicz rent richting de bal. Kiełbowicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rodzik onderschept slim de pass. Rodzik geeft een lange en hoge pass. Longari rent richting de bal. Longari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 62%, Kult Vum Rot FC 38%.
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 2:1

46e minuut.
Sturdza komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Klungelig pakt Rodzik de bal. Omek rent richting de bal. Omek geeft een lange en hoge pass. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Inworp. Duczek komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Sturdza passt de bal met de wreef. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Vodehnal met een sublieme pass. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Kiełbowicz kopt de bal weg. Ventura rent richting de bal. Vodehnal met een sublieme pass. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz schiet op doel. Numfor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Longari controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Corujo komt het veld opgelopen. Mazurenko komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Čavrag maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alamsyah is nu in balbezit. Alamsyah passt de bal in één keer door. Kiełbowicz is nu in balbezit. Kiełbowicz draait met de bal, schiet en ... Numfor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Kiełbowicz is nu in balbezit. Alamsyah rent richting de bal. Kiełbowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Kiełbowicz schiet op doel. Numfor werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 2:2

77e minuut.
Ventura kopt de bal weg. Aksakal bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elías. Elías krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Ventura is nu in balbezit. Berczik geeft de bal voor. Puhm rent richting de bal. Daar is Puhm, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puhm haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Corujo onderschept slim de pass. Cole onderschept slim de pass. Cole schiet op doel. Numfor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Surakarta United 59%, Kult Vum Rot FC 41%.
Surakarta United - Kult Vum Rot FC 2:3