Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Schalke 04 Indonesian BOT AI
Mantappu Tactiek NETRAL
41% Balbezit 59%
70% Spel op eigen helft 30%
3 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.8 gemiddelde waardering 49.9
matig Schieten uitstekend
matig Passen goed
matig Verdedigen goed


4e minuut.
Klungelig pakt Kożuch de bal. Craia is nu in balbezit. Craia passt de bal met de wreef. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Baldisserott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 0:1

5e minuut.
Kożuch speelt de bal door. Rontini bereikt de bal nog maar net als eerste. Rontini passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə probeert de bal met de borst te controleren. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Hendrawan is nu in balbezit. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Baldisserott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 0:2

13e minuut.
Rontini is nu in balbezit. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak passt de bal zonder na te denken. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Czekański bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch is nu in balbezit. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 0:3

17e minuut.
Klungelig pakt Mukti de bal. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak speelt de bal door. Şərifzadə kan de bal niet met de borst controleren. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Kożuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożuch passt de bal met de wreef. Hendrawan rent richting de bal. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Altebrando rent richting de bal. Altebrando geeft de bal voor. Klungelig pakt Hendrawan de bal. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Kartono geeft een lange en hoge pass. Inworp. Talpăşan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Brysiak rent richting de bal. Brysiak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Mukti rent richting de bal. Brysiak onderschept slim de pass. Brysiak met een sublieme pass. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Muladi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesz verovert de bal door een tackle van achteren. Abdillah rent richting de bal. Abdillah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 1:3

34e minuut.
Kiswanto verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə probeert naar een medespeler te passen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. Craia met een sublieme pass. Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Kartono probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nurdjaman komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Doeltrap. Hamdar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 74%, BOT AI 26%.
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 1:3

48e minuut.
Craia passt de bal in één keer door. Brysiak heeft problemen om de bal te vangen. Brysiak met een sublieme pass. Şərifzadə rent richting de bal. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott bokst de bal weg.

57e minuut.
Inworp. Nurkholis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdillah geeft de bal voor. Muladi rent richting de bal. Muladi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:3

61e minuut.
Na een snelle pass probeert Şərifzadə de bal onder controle te krijgen. Nurdjaman is nu in balbezit. Şərifzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Şərifzadə haalt uit met een fantastische trap. Baldisserott probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:4

63e minuut.
Klungelig pakt Şərifzadə de bal. Şərifzadə passt de bal zonder na te denken. Mukti is nu in balbezit. Brysiak verovert de bal door een tackle van achteren. Brysiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:5

74e minuut.
Sippel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muladi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Abdillah bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdillah geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Brysiak rent richting de bal. Brysiak passt de bal met de wreef. Kiswanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə onderschept slim de pass. Şərifzadə schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:6

87e minuut.
Şərifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifzadə passt de bal met de wreef. Daar is Hendrawan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Brysiak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brysiak is nu in balbezit. Brysiak draait met de bal, schiet en ... Baldisserott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schalke 04 Indonesian 67%, BOT AI 33%.
Schalke 04 Indonesian - BOT AI 2:7