Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PPSM Magelang Dunadan Rangers
myTactic Tactiek Bree v.11b
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 37.3
zwak Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
matig Verdedigen zwak


10e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Eben met een snelle inworp. Doblas Santana probeert naar een medespeler te passen. Lozano Sánchez rent richting de bal. Lozano Sánchez haalt uit met een fantastische trap. Lambasi bokst de bal weg. Daar is Arismunandar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:1

16e minuut.
Doblas Santana geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lozano Sánchez de bal. Yunus rent richting de bal. Lozano Sánchez onderschept slim de pass. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Klungelig pakt Tart de bal. Tart speelt de bal door. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ... Lambasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:2

35e minuut.
Tart bereikt de bal nog maar net als eerste. Tart passt de bal zonder na te denken. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:3

38e minuut.
Klungelig pakt Harsya de bal. Novrianto bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya onderschept slim de pass. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Lambasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:4

42e minuut.
Na een snelle pass probeert Nurdjaman de bal onder controle te krijgen. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben probeert naar een medespeler te passen. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Eben neemt de hoekschop. Tart kopt de bal weg. Doblas Santana heeft problemen om de bal te vangen. Harsya is nu in balbezit. Harsya haalt uit met een fantastische trap. Lambasi bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 54%, Dunadan Rangers 46%.
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:4

46e minuut.
Lambasi trapt de bal weg. Klungelig pakt Adiprasetyo de bal. Doblas Santana kopt de bal weg. Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ... Lambasi bokst de bal weg.

50e minuut.
Adiprasetyo passt de bal met de wreef. Novrianto rent richting de bal. Harsya verovert de bal door een tackle van achteren. Harsya schiet op doel. Lambasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:5

65e minuut.
Harsya probeert naar een medespeler te passen. Eben rent richting de bal. Harsya rent richting de bal. Harsya schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

76e minuut.
Lozano Sánchez is nu in balbezit. Lozano Sánchez passt de bal in één keer door. Daar is Harsya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Harsya draait met de bal, schiet en ... Lambasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Adiprasetyo rent richting de bal. Doblas Santana speelt de bal door. Eben bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya rent richting de bal. Harsya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Harsya kopt de bal weg. Arismunandar rent richting de bal. Arismunandar geeft een hoge lob. Lozano Sánchez bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Eben rent richting de bal. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ... Lambasi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:6

87e minuut.
Dudek rent richting de bal. Dudek geeft een lange en hoge pass. Arismunandar rent richting de bal. Harsya bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsya draait met de bal, schiet en ... Lambasi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:7

89e minuut.
Nurdjaman bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozano Sánchez verovert de bal door een tackle van achteren. Lozano Sánchez met een sublieme pass. Harsya rent richting de bal. Harsya schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PPSM Magelang 64%, Dunadan Rangers 36%.
PPSM Magelang - Dunadan Rangers 0:7