Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bogor United Vamos Lombok FC
Parkdef Tactiek 523
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 38
4 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.1 gemiddelde waardering 61.8
adequate Schieten outstanding
adequate Passen excellent
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gamal rent richting de bal. Gamal passt de bal zonder na te denken. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruszczak begaat een overtreding. Llaskuci is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Windarto zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Llaskuci springt en kopt de bal. Szubierajski bokst de bal weg.

13e minuut.
Esperanza bereikt de bal nog maar net als eerste. Esperanza speelt de bal door. Suharto bereikt de bal nog maar net als eerste. Banda onderschept slim de pass. Banda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Llaskuci probeert de bal met de borst te controleren. Ziccardi is nu in balbezit. Llaskuci maakt een afschuwelijke overtreding. Llaskuci krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Esperanza kopt de bal weg. Klungelig pakt Suharto de bal. Suharto geeft een lange en hoge pass. Gamal rent richting de bal. Gamal geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

25e minuut.
Sucipto met een sublieme pass. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal passt de bal in één keer door. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci schiet op doel. Paal! Szubierajski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Esperanza heeft problemen om de bal te vangen. Karisma verovert de bal door een tackle van achteren. Karisma speelt de bal door. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:1

38e minuut.
Aritonang passt de bal met de wreef. Llaskuci rent richting de bal. Kazimierowicz begaat een overtreding. Llaskuci raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

41e minuut.
Kuncahyo heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazimierowicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kazimierowicz is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

43e minuut.
Suparhan rent richting de bal. Suparhan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Llaskuci de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Esperanza is nu in balbezit. Karisma onderschept slim de pass. Karisma met een sublieme pass. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 65%, Vamos Lombok FC 35%.
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:1

47e minuut.
Banda rent richting de bal. Suparhan rent richting de bal. Suparhan passt de bal met de wreef. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci draait met de bal, schiet en ... Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Szubierajski met een harde bal richting middenveld. Sucipto kopt de bal weg. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Doeltrap. Szubierajski met een harde bal richting middenveld. Windarto kopt de bal weg. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Rochim speelt de bal door. Pezzotti verovert de bal door een tackle van achteren. Ziccardi rent richting de bal. Llaskuci verovert de bal door een tackle van achteren. Llaskuci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gruszczak rent richting de bal. Windarto is nu in balbezit. Windarto draait met de bal, schiet en ... Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

60e minuut.
Gamal passt de bal in één keer door. Gruszczak rent richting de bal. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:2

60e minuut.
Devine komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hariyadi onderschept slim de pass. Hariyadi passt de bal zonder na te denken. Llaskuci bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:3

66e minuut.
Hariyadi probeert naar een medespeler te passen. Karisma bereikt de bal nog maar net als eerste. Karisma probeert naar een medespeler te passen. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:4

67e minuut.
Windarto is nu in balbezit. Windarto speelt de bal door. Daar is Llaskuci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:5

70e minuut.
Karisma probeert naar een medespeler te passen. Rochim bereikt de bal nog maar net als eerste. Rochim geeft een hoge lob. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski bokst de bal weg. Hariyadi is nu in balbezit. Hariyadi schiet op doel. Szubierajski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Llaskuci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kuncahyo trapt de bal weg. Sucipto kopt de bal weg. Llaskuci kan de bal niet met de borst controleren. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Windarto rent richting de bal. Windarto passt de bal zonder na te denken. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:6

80e minuut.
Windarto is nu in balbezit. Windarto passt de bal in één keer door. Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Daar is Ardiansyah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ardiansyah geeft een hoge lob. Kuncahyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Llaskuci onderschept slim de pass. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gamal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gamal haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:7

84e minuut.
Karisma geeft de bal voor. Gruszczak heeft problemen om de bal te vangen. Llaskuci is nu in balbezit. Llaskuci haalt uit met een fantastische trap. Szubierajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:8

86e minuut.
Llaskuci rent richting de bal. Llaskuci met een sublieme pass. Gamal is nu in balbezit. Gamal schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Gruszczak geeft de bal voor. Inworp. Suparhan met de inworp. Hariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hariyadi draait met de bal, schiet en ... Szubierajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gamal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamal schiet op doel. Szubierajski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bogor United 70%, Vamos Lombok FC 30%.
Bogor United - Vamos Lombok FC 0:9