Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Putra Yohan Panti Putra FC
QYM Tactiek MODIFST
48% Balbezit 52%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 2
43.9 gemiddelde waardering 54.7
good Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Samba speelt de bal door. Nechvátal rent richting de bal. Prihatin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Prihatin krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Jatinegara met een sublieme pass. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing draait met de bal, schiet en ... Prihatin probeert de bal aan de voet te houden. Grigorov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:1

17e minuut.
Hutagaol onderschept slim de pass. Hutagaol geeft een lange en hoge pass. Minimi kopt de bal weg. Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fort geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Fort rent richting de bal. Fort passt de bal met de wreef. Leszek met een sublieme pass. Manembu rent richting de bal. Manembu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Minimi verovert de bal door een tackle van achteren. Minimi speelt de bal door. Manembu is nu in balbezit. Manembu geeft een lange en hoge pass. Prihatin springt en kopt de bal. Grigorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ebbing rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:2

29e minuut.
Jatinegara met een sublieme pass. Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Fort met een sublieme pass. Prihatin rent richting de bal. Prihatin haalt uit met een fantastische trap. Grigorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:3

30e minuut.
Fort kan de bal niet met de borst controleren. Fort met een sublieme pass. Ebbing heeft problemen om de bal te vangen. Ebbing haalt uit met een fantastische trap. Grigorov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:4

38e minuut.
Jatinegara passt de bal in één keer door. Manembu rent richting de bal. Manembu probeert naar een medespeler te passen. Ebbing is nu in balbezit. Ebbing draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Leszek passt de bal zonder na te denken. Jatinegara met een sublieme pass. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin draait met de bal, schiet en ... Grigorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:5

43e minuut.
Daar is Leszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leszek geeft de bal voor. Solehan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing onderschept slim de pass. Ebbing draait met de bal, schiet en ... Grigorov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 71%, Panti Putra FC 29%.
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:5

46e minuut.
Supriyarso komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Leszek passt de bal in één keer door. Ebbing rent richting de bal. Solehan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Solehan krijgt een gele kaart. Ebbing is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ebbing neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Fort bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Fort, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fort probeert naar een medespeler te passen. Prihatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Prihatin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nurcahyo komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Alkatiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Alkatiri passt de bal in één keer door. Manembu geeft een hoge lob. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Ścianek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jatinegara onderschept slim de pass. Jatinegara geeft een lange en hoge pass. Ebbing is nu in balbezit. Ebbing haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Samba rent richting de bal. Fort verovert de bal door een tackle van achteren. Fort passt de bal zonder na te denken. Prihatin rent richting de bal. Prihatin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Alkatiri geeft een lange en hoge pass. Prihatin kopt de bal weg. Daar is Minimi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebbing bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebbing haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Slamet komt het veld opgelopen. Sriwahono komt het veld opgelopen. Pangkatana komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Supriyarso speelt de bal door. Pangkatana bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangkatana geeft een hoge lob. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:6

80e minuut.
Inworp. Undang komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Pangkatana controleert de bal met de borst. Pangkatana probeert naar een medespeler te passen. Sriwahono is nu in balbezit. Sriwahono draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:7

85e minuut.
Daar is Jatinegara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jatinegara speelt de bal door. Sriwahono rent richting de bal. Sriwahono haalt uit met een fantastische trap. Grigorov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:8

88e minuut.
Jatinegara raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Putra Yohan 76%, Panti Putra FC 24%.
Putra Yohan - Panti Putra FC 0:8