Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS GUNNERS cp Delta Putra Sidoarjo
Attack Tactiek gorosei
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
0 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
32.6 gemiddelde waardering 44
average Schieten good
weak Passen adequate
weak Verdedigen good


3e minuut.
Supriyadi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Perdana rent richting de bal. Perdana passt de bal in één keer door. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS GUNNERS cp - Delta Putra Sidoarjo 0:1

19e minuut.
Na een snelle pass probeert Supriyadi de bal onder controle te krijgen. Taufiq bereikt de bal nog maar net als eerste. Taufiq met een sublieme pass. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Manini geeft de bal voor. Gonska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Vlahuţă geeft een lange en hoge pass. Zulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Zulík speelt de bal door. Suhaeri rent richting de bal. Suhaeri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Ostinoff kopt de bal weg. Manini bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Zulík zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Zulík moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Zulík schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

26e minuut.
Doeltrap. Abreu trapt de bal weg. Ostinoff kopt de bal weg. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Afilipoaiei is nu in balbezit. Afilipoaiei schiet op doel. Bělohlávek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abreu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS GUNNERS cp - Delta Putra Sidoarjo 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS GUNNERS cp 65%, Delta Putra Sidoarjo 35%.
AS GUNNERS cp - Delta Putra Sidoarjo 0:2

46e minuut.
Płonowski komt het veld opgelopen. Campuzano komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Supriyadi passt de bal zonder na te denken. Perdana bereikt de bal nog maar net als eerste. Perdana passt de bal met de wreef. Suhaeri bereikt de bal nog maar net als eerste. Suhaeri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Inworp. Ateşalmaz komt het veld opgelopen. Ağatürk komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Perdana rent richting de bal. Ağatürk rent richting de bal. Klungelig pakt Ağatürk de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Bělohlávek probeert de bal aan de voet te houden. Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bělohlávek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağatürk onderschept slim de pass. Ağatürk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Krishna neemt vlug de vrije trap. Perdana rent richting de bal. Perdana passt de bal met de wreef. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk draait met de bal, schiet en ... Abreu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bělohlávek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ateşalmaz met een sublieme pass. Perdana is nu in balbezit. Ağatürk rent richting de bal. Ağatürk haalt uit met een fantastische trap. Abreu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS GUNNERS cp 52%, Delta Putra Sidoarjo 48%.
AS GUNNERS cp - Delta Putra Sidoarjo 0:2