Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Timada FC Kapan
343 Tactiek 343
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.4 gemiddelde waardering 48.5
solid Schieten very good
good Passen solid
solid Verdedigen adequate


4e minuut.
Klungelig pakt Sahakyan de bal. Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan passt de bal met de wreef. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inesyan geeft de bal voor. Inworp. Malkhazyan met een snelle inworp. Grigoryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Kasilyan geeft de bal voor. Inworp. Harlem met de inworp. Śrutwa rent richting de bal. Śrutwa geeft een lange en hoge pass. Paal!

11e minuut.
Inesyan geeft een hoge lob. Malkhazyan is nu in balbezit. Zavenyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zavenyan krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Škrbić speelt de bal door. Harlem is nu in balbezit. Harlem geeft een hoge lob. Okołowicz rent richting de bal. Okołowicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Śrutwa is nu in balbezit. Śrutwa geeft een hoge lob. Harlem speelt de bal door. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla schiet op doel. Kasilyan bokst de bal weg.

22e minuut.
Škrbić speelt de bal door. Grigoryan rent richting de bal. Grigoryan probeert naar een medespeler te passen. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Karents speelt de bal door. Śrutwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Śrutwa passt de bal zonder na te denken. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... Kasilyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla geeft een lange en hoge pass. Śrutwa heeft problemen om de bal te vangen. Śrutwa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kasilyan geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harlem neemt de hoekschop. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... Paal! Kasilyan bokst de bal weg.

30e minuut.
Papazyan is nu in balbezit. Papazyan met een sublieme pass. Mrkšić onderschept slim de pass. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan draait met de bal, schiet en ... Shirinyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Aronyan geeft een lange en hoge pass. Inesyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoryan verovert de bal door een tackle van achteren. Grigoryan schiet op doel. Shirinyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Papazyan geeft een hoge lob. Sahakyan rent richting de bal. Sahakyan passt de bal in één keer door. Stepanyan heeft problemen om de bal te vangen. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Daribyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Daribyan passt de bal met de wreef. Sahakyan rent richting de bal. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Zavenyan probeert naar een medespeler te passen. Śrutwa is nu in balbezit. Sánchez Parrilla speelt de bal door. Okołowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Okołowicz haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 48%, FC Kapan 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Timada - FC Kapan 0:0

47e minuut.
Zavenyan passt de bal in één keer door. Sánchez Parrilla heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Parrilla met een sublieme pass. Okołowicz heeft problemen om de bal te vangen. Okołowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Grigoryan is nu in balbezit. Grigoryan passt de bal met de wreef. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan haalt uit met een fantastische trap. Inesyan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Papazyan zal de hoekschop nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz met een sublieme pass. Sánchez Parrilla rent richting de bal. Sánchez Parrilla draait met de bal, schiet en ... Kasilyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Timada - FC Kapan 0:1

63e minuut.
Mrkšić probeert naar een medespeler te passen. Mišlov rent richting de bal. Mišlov geeft een hoge lob. Sánchez Parrilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Kasilyan trapt de bal weg van het doel. Grigoryan kopt de bal weg. Daar is Inesyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan schiet op doel. Shirinyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Aronyan geeft de bal voor. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Inesyan zijn tegenspeler op de grond. Stepanyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Daribyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Nüssli passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zavenyan de bal. Mišlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan rent richting de bal. Stepanyan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan probeert naar een medespeler te passen. Salnitri kopt de bal weg. Sánchez Parrilla kan de bal niet met de borst controleren. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Nüssli probeert naar een medespeler te passen. Mišlov met een sublieme pass. Okołowicz is nu in balbezit. Sánchez Parrilla is nu in balbezit. Sánchez Parrilla haalt uit met een fantastische trap. Kasilyan bokst de bal weg.

88e minuut.
Grigoryan heeft problemen om de bal te vangen. Nüssli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nüssli geeft een hoge lob. Klungelig pakt Okołowicz de bal. Okołowicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Timada 53%, FC Kapan 47%.
FC Timada - FC Kapan 0:1