Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hay Masis PYUNIK ABOVYAN
Normal Tactiek 343
39% Balbezit 61%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 40.4
matig Schieten matig
waardeloos Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


11e minuut.
Haroyan met een sublieme pass. Gevorgyan kopt de bal weg. Daar is Nalbandyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ispiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ispiryan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kieslich rent richting de bal. Kieslich probeert naar een medespeler te passen. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:1

17e minuut.
Hovakimyan onderschept slim de pass. Hovakimyan passt de bal in één keer door. Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Munko schiet op doel. Haroyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:2

23e minuut.
Munko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanosyan rent richting de bal. Munko verovert de bal door een tackle van achteren. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:3

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacChlerich komt het veld opgelopen. Carlos met de inworp. Gevorgyan is nu in balbezit. Vardanyan onderschept slim de pass. Vardanyan geeft de bal voor. Kieslich springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Inworp. Tigranyan met een snelle inworp. Kipper speelt de bal door. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:4

38e minuut.
Hovakimyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovakimyan geeft een hoge lob. Movsisyan is nu in balbezit. MacChlerich verovert de bal door een tackle van achteren. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:5

43e minuut.
Kipper geeft een lange en hoge pass. Kieslich kopt de bal weg. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich schiet op doel. Haroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay Masis 74%, PYUNIK ABOVYAN 26%.
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:6

51e minuut.
Haroyan trapt de bal weg van het doel. Gevorgyan kopt de bal weg. Nalbandyan geeft een lange en hoge pass. MacChlerich is nu in balbezit. MacChlerich draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Haroyan met een harde bal richting middenveld. Carlos kopt de bal weg. MacChlerich bereikt de bal nog maar net als eerste. MacChlerich haalt uit met een fantastische trap. Haroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:7

61e minuut.
Doeltrap. Morfis komt het veld opgelopen. MacChlerich raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aznavouryan komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Vardanyan probeert naar een medespeler te passen. Kipper kan de bal niet met de borst controleren. Kipper met een sublieme pass. Hovakimyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:8

65e minuut.
Tigranyan is nu in balbezit. Tigranyan geeft de bal voor. Kipper kopt de bal weg. Kipper rent richting de bal. Kipper geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Hovakimyan rent richting de bal. Vardanyan rent richting de bal. Hovakimyan met een sublieme pass. Aznavouryan is nu in balbezit. Aznavouryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:9

67e minuut.
van Eerd komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Tigranyan is nu in balbezit. van Eerd onderschept slim de pass. van Eerd passt de bal in één keer door. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:10

70e minuut.
Humphreys komt het veld opgelopen.

71e minuut.
van Eerd kopt de bal weg. Humphreys bereikt de bal nog maar net als eerste. Humphreys passt de bal zonder na te denken. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan haalt uit met een fantastische trap. Haroyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Xachikyan is nu in balbezit. Hovakimyan verovert de bal door een tackle van achteren. Hovakimyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Kipper verovert de bal door een tackle van achteren. Kipper passt de bal in één keer door. Morfis is nu in balbezit. Morfis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:11

76e minuut.
van Eerd onderschept slim de pass. van Eerd passt de bal in één keer door. Morfis probeert naar een medespeler te passen. Hovakimyan rent richting de bal. Hovakimyan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kipper speelt de bal door. Hovakimyan rent richting de bal. Kipper is nu in balbezit. Kipper draait met de bal, schiet en ... Haroyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:12

82e minuut.
Morfis passt de bal in één keer door. Movsisyan rent richting de bal. Hovakimyan maakt een afschuwelijke overtreding. Hovakimyan krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Vardanyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Humphreys de bal. Hovakimyan is nu in balbezit. Hovakimyan schiet op doel. Haroyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Humphreys geeft de bal voor. Peretsyan heeft problemen om de bal te vangen. Humphreys speelt de bal door. Morfis geeft de bal voor. Kipper maakt een snoekduik en kopt de bal. Haroyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hay Masis 86%, PYUNIK ABOVYAN 14%.
Hay Masis - PYUNIK ABOVYAN 0:12