Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tagavorakan Igdir Nerazzuri
Normal Tactiek 0021
44% Balbezit 56%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 51.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Eskandaryan rent richting de bal. Eskandaryan speelt de bal door. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:1

2e minuut.
Orbelyan rent richting de bal. Orbelyan passt de bal zonder na te denken. Mahtesyan rent richting de bal. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Nazaryan onderschept slim de pass. Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:2

5e minuut.
Arturyan rent richting de bal. Arturyan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:3

8e minuut.
Nazaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Nazaryan geeft de bal voor. Daar is Mahtesyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:4

8e minuut.
Daar is Orbelyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kekejyan rent richting de bal. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mahtesyan de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:5

11e minuut.
Minassyan verovert de bal door een tackle van achteren. Minassyan passt de bal in één keer door. Arturyan met een sublieme pass. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Damadyan geeft een hoge lob. Inworp. Arturyan met een snelle inworp. Khachatryan controleert de bal met de borst. Khachatryan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kirakosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirakosyan geeft een hoge lob. MacKeith rent richting de bal. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:6

16e minuut.
Orbelyan is nu in balbezit. Nadjaryan speelt de bal door. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith schiet op doel. Shahumyan bokst de bal weg. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:7

21e minuut.
Daar is Nadjaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadjaryan speelt de bal door. Kekejyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Khachatryan onderschept slim de pass. Khachatryan geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:8

23e minuut.
Eskandaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Minassyan neemt de hoekschop. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal. Shahumyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Babayan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Minassyan met een snelle inworp. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:9

32e minuut.
MacKeith draait met de bal, schiet en ... Mahtesyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arturyan geeft de bal voor. MacKeith springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Doeltrap. Shahumyan trapt de bal weg. Nazaryan is nu in balbezit. Nazaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:10

33e minuut.
Klungelig pakt Orbelyan de bal. Orbelyan passt de bal in één keer door. Damadyan rent richting de bal. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:11

35e minuut.
Arturyan is nu in balbezit. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:12

38e minuut.
Babayan is nu in balbezit. Minassyan onderschept slim de pass. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Shahumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:13

38e minuut.
Orbelyan probeert naar een medespeler te passen. Ermoyan heeft problemen om de bal te vangen. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Arturyan is nu in balbezit. Arturyan passt de bal met de wreef. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Mahtesyan probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:14

45e minuut.
Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith schiet op doel. Shahumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 84%, Nerazzuri 16%.
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:15

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Shahumyan trapt de bal weg. Minassyan kopt de bal weg. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan passt de bal in één keer door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Shahumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:16

57e minuut.
Minassyan probeert naar een medespeler te passen. Khachatryan heeft problemen om de bal te vangen. Khachatryan geeft de bal voor. MacKeith rent richting de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Minassyan speelt de bal door. Daar is Nazaryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minassyan speelt de bal door. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Nazaryan met een sublieme pass. Minassyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan geeft een hoge lob. MacKeith maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:17

64e minuut.
Bareghamyan is nu in balbezit. Teymuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Teymuryan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Khachatryan geeft een lange en hoge pass. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft een lange en hoge pass. MacKeith krijgt zijn hoofd ertegen. Shahumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Mahtesyan trapt de bal weg van het doel. Minassyan kopt de bal weg. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:18

70e minuut.
Klungelig pakt Orbelyan de bal. Orbelyan speelt de bal door. Babayan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mahtesyan is nu in balbezit. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:19

74e minuut.
Khachatryan probeert naar een medespeler te passen. Eskandaryan rent richting de bal. MacKeith verovert de bal door een tackle van achteren. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Shahumyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:20

76e minuut.
Kekejyan speelt de bal door. Klungelig pakt Arturyan de bal. Arturyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt MacKeith de bal. MacKeith draait met de bal, schiet en ... Shahumyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:21

82e minuut.
Nadjaryan probeert naar een medespeler te passen. Minassyan rent richting de bal. Minassyan geeft de bal voor. MacKeith bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKeith haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Damadyan speelt de bal door. Arturyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Arturyan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith rent richting de bal. MacKeith schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
MacKeith passt de bal in één keer door. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan speelt de bal door. MacKeith is nu in balbezit. MacKeith schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nazaryan probeert naar een medespeler te passen. MacKeith met een sublieme pass. Arturyan rent richting de bal. Arturyan geeft de bal voor. MacKeith springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tagavorakan Igdir 77%, Nerazzuri 23%.
Tagavorakan Igdir - Nerazzuri 0:21