Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gibiskus City Abovyan
4-4-2 center Tactiek Sweep
41% Balbezit 59%
71% Spel op eigen helft 29%
3 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
23.3 gemiddelde waardering 45.2
weak Schieten average
unsatisfactory Passen solid
poor Verdedigen average


7e minuut.
Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerets haalt uit met een fantastische trap. Olejník bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník geeft de bal voor. Mexis maakt een snoekduik en kopt de bal. Manaryan bokst de bal weg.

19e minuut.
Olejník verovert de bal door een tackle van achteren. Olejník geeft een hoge lob. Daar is Hayrapetyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiryan rent richting de bal. Amiryan schiet op doel. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Nahapetyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nahapetyan passt de bal in één keer door. Xingyuan rent richting de bal. Yesayan onderschept slim de pass. Yesayan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerets met de inworp. Olejník is nu in balbezit. Olejník geeft een lange en hoge pass. Rong krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:1

42e minuut.
Kasilyan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olejník zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gerets geeft een hoge lob. Rong maakt een snoekduik en kopt de bal. Manaryan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Nahapetyan passt de bal in één keer door. Rong bereikt de bal nog maar net als eerste. Rong geeft een hoge lob. Amiryan rent richting de bal. Amiryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Olejník speelt de bal door. Daar is Mexis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mexis passt de bal in één keer door. Amiryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Amiryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 67%, City Abovyan 33%.
Gibiskus - City Abovyan 0:1

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jaromin komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Manaryan speelt de bal door. Gerets heeft problemen om de bal te vangen. Gerets geeft de bal voor. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin draait met de bal, schiet en ... Manaryan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gerets met een snelle inworp. Tsarukyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Olejník onderschept slim de pass. Olejník geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Klungelig pakt Jaromin de bal. Nahapetyan kopt de bal weg. Rong heeft problemen om de bal te vangen. Rong geeft een lange en hoge pass. Olejník kopt de bal weg. Manaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jaromin is nu in balbezit. Jaromin schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:2

66e minuut.
Batory komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Daar is Batory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batory speelt de bal door. Daar is Jaromin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Batory rent richting de bal. Batory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:3

72e minuut.
Tazariani bereikt de bal nog maar net als eerste. Ishkhanyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tazariani raakt geblesseerd tijdens het duel. Stănică zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Olejník rent richting de bal. Olejník schiet op doel. Manaryan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gibiskus - City Abovyan 0:4

73e minuut.
Ðức Khải komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Doeltrap. Mateev komt het veld opgelopen. Núñez komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Shageldyan probeert naar een medespeler te passen. Jaromin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaromin passt de bal met de wreef. Ðức Khải is nu in balbezit. Ðức Khải schiet op doel. Manaryan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Petikyan is nu in balbezit. Núñez onderschept slim de pass. Núñez geeft een hoge lob. Mateev kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gibiskus 75%, City Abovyan 25%.
Gibiskus - City Abovyan 0:4