Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MIKA Cilicia Հայաստան
Normal Tactiek փորձ-փորձանք
42% Balbezit 58%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 21
5 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
16.9 gemiddelde waardering 39.6
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


4e minuut.
Mkoyan heeft problemen om de bal te vangen. Manaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manaryan schiet op doel. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

6e minuut.
Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minassyan is nu in balbezit. Minassyan passt de bal zonder na te denken. Manaryan is nu in balbezit. Manaryan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Takvonyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Martirosyan verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minassyan. Minassyan krijgt een gele kaart. Martirosyan is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Martirosyan wilt de vrije trap nemen. Na een snelle pass probeert Mashouryan de bal onder controle te krijgen. Strojek geeft een hoge lob. Mashouryan maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:1

9e minuut.
Martirosyan kopt de bal weg. Petrosyan speelt de bal door. Daar is Martirosyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mkoyan rent richting de bal. Mkoyan geeft de bal voor. Ruiz Jiménez is nu in balbezit. Strojek rent richting de bal. Strojek geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Saribekyan is nu in balbezit. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan geeft de bal voor. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel. Galstyan bokst de bal weg. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:2

18e minuut.
Martirosyan geeft een hoge lob. Mashouryan geeft de bal voor. Janibekyan rent richting de bal. Mashouryan onderschept slim de pass. Mashouryan schiet op doel. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:3

30e minuut.
Inworp. Petrosyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Strojek rent richting de bal. Strojek geeft een hoge lob. Manaryan krijgt zijn hoofd ertegen. Galstyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Tankyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strojek rent richting de bal. Tankyan maakt een afschuwelijke overtreding. Tankyan krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Strojek speelt de bal door. Galstyan speelt de bal door. Strojek met een sublieme pass. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Cilicia 80%, Հայաստան 20%.
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:4

51e minuut.
Strojek is nu in balbezit. Strojek geeft de bal voor. Mashouryan kopt de bal weg. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:5

59e minuut.
Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan geeft een hoge lob. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan schiet op doel. Galstyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:6

61e minuut.
Latfayak met een sublieme pass. Strojek is nu in balbezit. Strojek geeft een hoge lob. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:7

69e minuut.
Ruiz Jiménez geeft een hoge lob. Petrosyan rent richting de bal. Saribekyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saribekyan krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Strojek speelt de bal door. Martirosyan rent richting de bal. Martirosyan met een sublieme pass. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap. Galstyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Mashouryan met een sublieme pass. Klungelig pakt Manaryan de bal. Martirosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mashouryan is nu in balbezit. Mashouryan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Manaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mashouryan rent richting de bal. Mashouryan speelt de bal door. Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrosyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Galstyan met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martirosyan met een snelle inworp. Petrosyan rent richting de bal. Petrosyan geeft een lange en hoge pass. Galstyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MIKA Cilicia 79%, Հայաստան 21%.
MIKA Cilicia - Հայաստան 0:7