Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Ararat Yerevan MAMIKONYANS FAMILY
352 Tactiek Attacк
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
5 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 38.8
poor Schieten very good
poor Passen solid
poor Verdedigen average


4e minuut.
Bunčák passt de bal in één keer door. Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek passt de bal zonder na te denken. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Pohančánik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tserunyan onderschept slim de pass. Tserunyan passt de bal in één keer door. Daar is Kapitan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Sanguinetti is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Éder. Sanguinetti raakt geblesseerd tijdens het duel. Bakalyan met een snel genomen vrije trap. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:1

8e minuut.
Éder rent richting de bal. Shirinyan begaat een overtreding. Éder is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Perninha met een snel genomen vrije trap. Pohančánik maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Sánchez Méndez geeft de bal voor. Sanguinetti is nu in balbezit. Éder begaat een overtreding. Sanguinetti raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sanguinetti kan niet meer verder spelen. Loudal komt het veld opgelopen. Loudal met een snel genomen vrije trap. Kapitan heeft problemen om de bal te vangen. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Ciepły bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:2

21e minuut.
Chettaoui rent richting de bal. Bordea onderschept slim de pass. Bordea geeft een hoge lob. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bâtă tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murzastek raakt geblesseerd tijdens het duel. Murzastek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:3

24e minuut.
Éder passt de bal zonder na te denken. Bliard geeft de bal voor. Shirinyan kopt de bal weg. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:4

26e minuut.
Shirinyan rent richting de bal. Lövgren bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan onderschept slim de pass. Shirinyan haalt uit met een fantastische trap. Ciepły werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:5

29e minuut.
Murzastek met een sublieme pass. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan is nu in balbezit. Shirinyan draait met de bal, schiet en ... Ciepły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:6

30e minuut.
Bliard geeft een hoge lob. Éder kopt de bal weg. Perninha is nu in balbezit. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Shirinyan is nu in balbezit. Shirinyan haalt uit met een fantastische trap. Paal!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Murzastek met de inworp. Bunčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunčák geeft een hoge lob. Kapitan maakt een snoekduik en kopt de bal. Ciepły verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Bakalyan geeft een lange en hoge pass. Tserunyan probeert de bal aan de voet te houden. Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:7

39e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murzastek de bal. Kapitan rent richting de bal. Kapitan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Loudal probeert de bal met de borst te controleren. Loudal met een sublieme pass. Kapitan is nu in balbezit. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. Ciepły maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:8

43e minuut.
Bakalyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunčák is nu in balbezit. Bunčák speelt de bal door. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:9

45e minuut.
Bunčák rent richting de bal. Chettaoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bunčák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Satunts met een snel genomen vrije trap. Daar is Bliard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kapitan bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kapitan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 80%, MAMIKONYANS FAMILY 20%.
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:9

47e minuut.
Perninha met een sublieme pass. Loudal geeft een lange en hoge pass. Kenosyan probeert de bal aan de voet te houden. Kapitan rent richting de bal. Kapitan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Shirinyan schiet op doel. Lövgren heeft problemen om de bal te vangen. Sánchez Méndez bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapitan verovert de bal door een tackle van achteren. Kapitan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Klungelig pakt Bâtă de bal. Murzastek bereikt de bal nog maar net als eerste. Murzastek met een sublieme pass. Kapitan rent richting de bal. Kapitan draait met de bal, schiet en ... Ciepły probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Murzastek rent richting de bal. Murzastek probeert naar een medespeler te passen. Bunčák is nu in balbezit. Bunčák haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Inworp. Vorel komt het veld opgelopen. Sabelli komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Loudal bereikt de bal nog maar net als eerste. Loudal met een sublieme pass. Sabelli rent richting de bal. Sabelli schiet op doel. Ciepły probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:10

64e minuut.
Bunčák onderschept slim de pass. Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli rent richting de bal. Sabelli schiet op doel. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ciepły speelt de bal door. Bunčák kopt de bal weg. Klungelig pakt Lövgren de bal. Sabelli rent richting de bal. Sabelli schiet op doel. Ciepły bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Bunčák heeft problemen om de bal te vangen. Bunčák probeert naar een medespeler te passen. Loudal speelt de bal door. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sabelli rent richting de bal. Paal! Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Sabelli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:11

69e minuut.
Sánchez Méndez rent richting de bal. Sánchez Méndez met een sublieme pass. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Doeltrap. Pardo komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Loudal met een sublieme pass. Sánchez Méndez rent richting de bal. Sabelli is nu in balbezit. Shirinyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Shirinyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sánchez Méndez is nu in balbezit. Pardo onderschept slim de pass. Pardo met een sublieme pass. Sabelli is nu in balbezit. Sabelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Malakyan komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Perninha probeert naar een medespeler te passen. Vorel rent richting de bal. Vorel geeft de bal voor. Daar is Sabelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabelli schiet op doel. Ciepły kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sabelli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Murzastek is nu in balbezit. Loudal rent richting de bal. Loudal passt de bal met de wreef. Shirinyan heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Loudal is nu in balbezit. Loudal probeert naar een medespeler te passen. Sabelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabelli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Ararat Yerevan 78%, MAMIKONYANS FAMILY 22%.
Fc Ararat Yerevan - MAMIKONYANS FAMILY 0:12