Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KILIKIA Victoria II
352 Tactiek exotic
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 24
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 50.9
average Schieten outstanding
weak Passen adequate
weak Verdedigen very good


2e minuut.
Charikyan is nu in balbezit. Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Charikyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Charikyan krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Arturyan kopt de bal weg. Klungelig pakt Matidze de bal. Mokatsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Simões bereikt de bal nog maar net als eerste. Simões geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Minasyan probeert naar een medespeler te passen. Simões geeft een lange en hoge pass. Mata met een sublieme pass. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Simões met een sublieme pass. Matidze is nu in balbezit. Matidze passt de bal in één keer door. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ... Petikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Dakessyan rent richting de bal. Canal verovert de bal door een tackle van achteren. Canal speelt de bal door. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. Petikyan bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Carbonell raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sisakyan komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Zavenyan is nu in balbezit. Canal onderschept slim de pass. Canal passt de bal in één keer door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata draait met de bal, schiet en ... Petikyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Arturyan met een sublieme pass. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Mata passt de bal zonder na te denken. Matidze is nu in balbezit. Matidze draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dakessyan kopt de bal weg. Arturyan is nu in balbezit. Arturyan passt de bal met de wreef. Mata rent richting de bal. Mata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Simões met een sublieme pass. Canal is nu in balbezit. Zavenyan maakt een afschuwelijke overtreding. Canal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Arturyan komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Sisakyan is nu in balbezit. Hamal onderschept slim de pass. Hamal geeft een lange en hoge pass. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ... Petikyan bokst de bal weg. Matidze springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 64%, Victoria II 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KILIKIA - Victoria II 0:0

51e minuut.
Charikyan passt de bal met de wreef. Mata is nu in balbezit. Mata met een sublieme pass. Canal is nu in balbezit. Canal draait met de bal, schiet en ... Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Matidze is nu in balbezit. Matidze haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Victoria II 0:1

54e minuut.
Barry geeft een hoge lob. Dakessyan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Minasyan. Minasyan krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Zavenyan heeft problemen om de bal te vangen. Matidze rent richting de bal. Matidze passt de bal in één keer door. Canal is nu in balbezit. Canal haalt uit met een fantastische trap. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Zavenyan controleert de bal met de borst. Mata is nu in balbezit. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Minasyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Minasyan passt de bal met de wreef. Canal met een sublieme pass. Mata rent richting de bal. Mata draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Simões onderschept slim de pass. Simões geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Canal de bal. Canal haalt uit met een fantastische trap. Petikyan probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Charikyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Mermeryan de bal. Mermeryan probeert naar een medespeler te passen. Dabaghyan is nu in balbezit. Dabaghyan draait met de bal, schiet en ... Ukropina bokst de bal weg.

86e minuut.
Eskandaryan is nu in balbezit. Barry bereikt de bal nog maar net als eerste. Barry geeft een lange en hoge pass. Mata rent richting de bal. Mata schiet op doel. Petikyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Arturyan met een sublieme pass. Matidze speelt de bal door. Mata bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal bereikt de bal nog maar net als eerste. Canal schiet op doel. Petikyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KILIKIA - Victoria II 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KILIKIA 64%, Victoria II 36%.
KILIKIA - Victoria II 0:2