Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shengavit FC FC HAYQ
Normal Tactiek tiko
40% Balbezit 60%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 50
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 60.7
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen uitstekend
slecht Verdedigen redelijk


3e minuut.
Remédios rent richting de bal. Remédios passt de bal in één keer door. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:1

6e minuut.
Daar is Guzzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manaryan rent richting de bal. Guzzo verovert de bal door een tackle van achteren. Guzzo haalt uit met een fantastische trap. Papalyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:2

6e minuut.
Guzzo heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Manaryan. Guzzo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jevđević zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Guzzo draait met de bal, schiet en ... Papalyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:3

8e minuut.
Soghomonyan is nu in balbezit. Soghomonyan geeft een hoge lob. Soto probeert naar een medespeler te passen. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Papalyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Guzzo rent richting de bal. Guzzo schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:4

10e minuut.
Sismanyan is nu in balbezit. Guzzo onderschept slim de pass. Remédios is nu in balbezit. Trosell is nu in balbezit. Trosell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:5

11e minuut.
Guzzo controleert de bal met de borst. Cios geeft een lange en hoge pass. Manaryan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Remédios geeft de bal voor. Chitilyan heeft problemen om de bal te vangen. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Papalyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:6

15e minuut.
Remédios is nu in balbezit. Klungelig pakt Remédios de bal. Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios verovert de bal door een tackle van achteren. Remédios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:7

18e minuut.
Orzechowski passt de bal zonder na te denken. Soto rent richting de bal. Soto geeft de bal voor. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:8

22e minuut.
Jevđević speelt de bal door. Cios heeft problemen om de bal te vangen. Cios geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Trosell de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sismanyan rent richting de bal. Guzzo onderschept slim de pass. Remédios met een sublieme pass. Trosell is nu in balbezit. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Soto kopt de bal weg. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell passt de bal met de wreef. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:9

27e minuut.
Hacheryan rent richting de bal. Hacheryan passt de bal zonder na te denken. Chitilyan heeft problemen om de bal te vangen. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Soto speelt de bal door. Remédios is nu in balbezit. Orzechowski probeert naar een medespeler te passen. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Papalyan trapt de bal weg. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cios geeft de bal voor. Trosell krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:10

35e minuut.
Malatyan heeft problemen om de bal te vangen. Guzzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell is nu in balbezit. Trosell schiet op doel. Chitilyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Papalyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Guzzo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:11

37e minuut.
Soto rent richting de bal. Soto passt de bal in één keer door. Guzzo rent richting de bal. Trosell rent richting de bal. Trosell schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Orzechowski passt de bal met de wreef. Cios geeft een lange en hoge pass. Daar is Trosell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trosell draait met de bal, schiet en ... Paal! Cios rent richting de bal. Cios passt de bal met de wreef. Daar is Remédios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orzechowski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:12

41e minuut.
Remédios passt de bal zonder na te denken. Daar is Cios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cios probeert naar een medespeler te passen. Guzzo is nu in balbezit. Guzzo geeft een hoge lob. Paal! Chitilyan bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:13

43e minuut.
Hacheryan met een sublieme pass. Kenosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Guzzo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Guzzo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Guzzo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Kenosyan raakt geblesseerd tijdens het duel. Manaryan met een snel genomen vrije trap. Soto kopt de bal weg. Klungelig pakt Trosell de bal. Trosell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 86%, FC HAYQ 14%.
Shengavit FC - FC HAYQ 0:14

47e minuut.
Remédios haalt uit met een fantastische trap. Papalyan speelt de bal door. Cios kopt de bal weg. Remédios bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Orzechowski kopt de bal weg. Remédios rent richting de bal. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell schiet op doel. Papalyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:15

50e minuut.
Doeltrap. Papalyan trapt de bal weg. Remédios kopt de bal weg. Klungelig pakt Trosell de bal. Trosell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:16

52e minuut.
Dules geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sanamyan met een snelle inworp. Malatyan rent richting de bal. Malatyan passt de bal in één keer door. Freguês bokst de bal weg.

53e minuut.
Remédios kopt de bal weg. Jevđević geeft een hoge lob. Klungelig pakt Sismanyan de bal. Trosell rent richting de bal. Trosell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Malatyan kopt de bal weg. Cios bereikt de bal nog maar net als eerste. Cios geeft een lange en hoge pass. Trosell is nu in balbezit. Trosell draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trosell is nu in balbezit. Trosell draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:17

59e minuut.
Cios met de inworp. Remédios geeft een hoge lob. Trosell rent richting de bal. Trosell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:18

63e minuut.
Cios onderschept slim de pass. Cios speelt de bal door. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:19

63e minuut.
Soghomonyan is nu in balbezit. Cios onderschept slim de pass. Cios probeert naar een medespeler te passen. Trosell rent richting de bal. Trosell haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Remédios geeft een lange en hoge pass. Trosell is nu in balbezit. Trosell haalt uit met een fantastische trap. Papalyan bokst de bal weg. Remédios geeft een hoge lob. De bal raakt de paal. Trosell bereikt de bal nog maar net als eerste. Trosell schiet op doel. Paal! Chitilyan heeft problemen om de bal te vangen. Remédios rent richting de bal. Remédios haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:20

66e minuut.
Zamora komt het veld opgelopen. Romanik komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Doeltrap. Papalyan trapt de bal weg van het doel. Daar is Malatyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Remédios is nu in balbezit. Remédios haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:21

72e minuut.
Orzechowski passt de bal in één keer door. Remédios bereikt de bal nog maar net als eerste. Remédios passt de bal zonder na te denken. Romanik rent richting de bal. Romanik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:22

73e minuut.
Asatryan rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora probeert naar een medespeler te passen. Romanik is nu in balbezit. Romanik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Cios met een snelle inworp. Orzechowski speelt de bal door. Zamora speelt de bal door. Remédios rent richting de bal. Remédios schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Romanik is nu in balbezit. Romanik passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Remédios de bal. Romanik rent richting de bal. Romanik draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Doeltrap. Papalyan met een harde bal richting middenveld. Cios kopt de bal weg. Remédios heeft problemen om de bal te vangen. Remédios haalt uit met een fantastische trap. Papalyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:23

80e minuut.
Sismanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sismanyan passt de bal met de wreef. Soghomonyan heeft problemen om de bal te vangen. Remédios is nu in balbezit. Remédios schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:24

83e minuut.
Orzechowski kopt de bal weg. Remédios speelt de bal door. Klungelig pakt Chitilyan de bal. Romanik rent richting de bal. Romanik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:25

85e minuut.
Romanik rent richting de bal. Chitilyan verovert de bal door een tackle van achteren. Chitilyan passt de bal in één keer door. Orzechowski is nu in balbezit. Orzechowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Orzechowski controleert de bal met de borst. Orzechowski passt de bal zonder na te denken. Cios is nu in balbezit. Cios passt de bal zonder na te denken. Orzechowski geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Cios passt de bal zonder na te denken. Orzechowski rent richting de bal. Orzechowski passt de bal zonder na te denken. Romanik is nu in balbezit. Romanik schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Remédios is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Shengavit FC - FC HAYQ 0:26

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shengavit FC 83%, FC HAYQ 17%.
Shengavit FC - FC HAYQ 0:26