Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ararat-Arm FC Mec Hayq
532 Tactiek xxx
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 42
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 53
average Schieten incredible
weak Passen very good
average Verdedigen excellent


3e minuut.
Saroyan geeft een lange en hoge pass. Haroyan kopt de bal weg. Isahakyan is nu in balbezit. Isahakyan geeft een hoge lob. Ruokola krijgt zijn hoofd ertegen. Torossyan bokst de bal weg.

5e minuut.
Margaryan passt de bal met de wreef. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan speelt de bal door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola draait met de bal, schiet en ... Torossyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Isahakyan met een sublieme pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Torossyan probeert wanhopig de bal te grijpen. Vahanyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:1

9e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:2

13e minuut.
Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola verovert de bal door een tackle van achteren. Ruokola met een sublieme pass. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:3

17e minuut.
Isahakyan passt de bal zonder na te denken. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Zorabyan is nu in balbezit. Margaryan verovert de bal door een tackle van achteren. Margaryan draait met de bal, schiet en ... Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Margaryan is nu in balbezit. Ruokola is nu in balbezit. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Torossyan bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Ruokola is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:4

29e minuut.
Melikyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boyajyan rent richting de bal. Norayan begaat een overtreding. Norayan krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Ruokola kopt de bal weg. Margaryan rent richting de bal. Vahanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Torossyan bokst de bal weg. Ruokola rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Isahakyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ruokola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:5

32e minuut.
Isahakyan probeert naar een medespeler te passen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan passt de bal in één keer door. Ruokola rent richting de bal. Ruokola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Torossyan trapt de bal weg. Margaryan kopt de bal weg. Mesropyan heeft problemen om de bal te vangen. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Torossyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Isahakyan passt de bal zonder na te denken. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan probeert naar een medespeler te passen. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan passt de bal zonder na te denken. Rüttgers rent richting de bal. Rüttgers geeft een hoge lob. Ruokola maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:6

38e minuut.
Klungelig pakt Zorabyan de bal. Ruokola rent richting de bal. Mesropyan legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mesropyan krijgt een gele kaart. Ruokola raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Ruokola neemt zijn aanloop. Torossyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:7

40e minuut.
Mesropyan rent richting de bal. Boyajyan onderschept slim de pass. Boyajyan met een sublieme pass. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Boyajyan passt de bal in één keer door. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola passt de bal in één keer door. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan schiet op doel. Torossyan bokst de bal weg. Margaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Zorabyan probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Mouradyan is nu in balbezit. Haroyan is nu in balbezit. Haroyan geeft de bal voor. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boyajyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruokola probeert naar een medespeler te passen. Margaryan rent richting de bal. Margaryan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 89%, FC Mec Hayq 11%.
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:7

47e minuut.
Ruokola rent richting de bal. Ruokola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Boyajyan de bal. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

49e minuut.
Margaryan passt de bal met de wreef. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan geeft de bal voor. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De bal raakt de paal. Chitilyan rent richting de bal. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan haalt uit met een fantastische trap. Torossyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:8

56e minuut.
Daar is Chitilyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margaryan onderschept slim de pass. Margaryan passt de bal zonder na te denken. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ruokola rent richting de bal. Ruokola schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:9

60e minuut.
Saroyan geeft de bal voor. Melikyan kopt de bal weg. Rüttgers met een sublieme pass. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola schiet op doel. Torossyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Margaryan geeft een hoge lob. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan passt de bal zonder na te denken. Daar is Ruokola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruokola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Garnikyan passt de bal in één keer door. Daar is Isahakyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isahakyan passt de bal in één keer door. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Saroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüttgers verovert de bal door een tackle van achteren. Rüttgers passt de bal zonder na te denken. Boyajyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Boyajyan geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ruokola onderschept slim de pass. Boyajyan rent richting de bal. Boyajyan geeft een hoge lob. Ruokola rent richting de bal. Ruokola draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Boyajyan geeft een hoge lob. Ruokola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruokola passt de bal met de wreef. Margaryan rent richting de bal. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:10

83e minuut.
Klungelig pakt Boyajyan de bal. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola passt de bal met de wreef. Margaryan is nu in balbezit. Margaryan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:11

86e minuut.
Margaryan rent richting de bal. Margaryan passt de bal met de wreef. Isahakyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Isahakyan geeft een lange en hoge pass. Ruokola maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Torossyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Boyajyan is nu in balbezit. Boyajyan passt de bal in één keer door. Ruokola is nu in balbezit. Ruokola haalt uit met een fantastische trap. Torossyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ararat-Arm 75%, FC Mec Hayq 25%.
Ararat-Arm - FC Mec Hayq 0:11