Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Alexandre Pato FC Haytgheq
Normal Tactiek Armeniak
39% Balbezit 61%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 39
8 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 43.7
zwak Schieten solide
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Daar is Satunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeghiazaryan rent richting de bal. Yeghiazaryan geeft de bal voor. Tamazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Aznavour passt de bal in één keer door. Glišić is nu in balbezit. Bakunts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glišić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Aznavour kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Aznavour verovert de bal door een tackle van achteren. Aznavour passt de bal zonder na te denken. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. Nazaryan probeert de bal aan de voet te houden. Smbatyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Satunts zal de hoekschop nemen. Glišić maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Aroyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan onderschept slim de pass. Tamazyan geeft een hoge lob. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić haalt uit met een fantastische trap. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Tamazyan geeft de bal voor. Glišić is nu in balbezit. Glišić passt de bal zonder na te denken. Dadalyan heeft problemen om de bal te vangen. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:1

14e minuut.
Yeghiazaryan passt de bal in één keer door. Aznavour is nu in balbezit. Aznavour passt de bal in één keer door. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Doeltrap. Smbatyan met een harde bal richting middenveld. Satunts kopt de bal weg. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Nazaryan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Satunts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:2

18e minuut.
Satunts verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Aznavour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aznavour passt de bal met de wreef. Glišić is nu in balbezit. Glišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:3

20e minuut.
Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. Bakunts probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamazyan neemt de hoekschop. Daar is Bakunts, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tamazyan geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Satunts geeft de bal voor. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Bakunts ... Strafschop! Glišić raakt geblesseerd tijdens het duel. Aznavour legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Smbatyan bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:4

27e minuut.
Mamikonyan heeft problemen om de bal te vangen. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić passt de bal met de wreef. Dadalyan heeft problemen om de bal te vangen. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan passt de bal met de wreef. Glišić bereikt de bal nog maar net als eerste. Glišić schiet op doel. Smbatyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:5

35e minuut.
Glišić is nu in balbezit. Glišić passt de bal zonder na te denken. Yeghiazaryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan onderschept slim de pass. Dadalyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Daar is Mamikonyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glišić is nu in balbezit. Glišić geeft een hoge lob. Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Satunts neemt de hoekschop.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Izanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tamazyan onderschept slim de pass. Tamazyan geeft de bal voor. Klungelig pakt Bakunts de bal. Dadalyan rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:6

42e minuut.
Yeghiazaryan passt de bal zonder na te denken. Aznavour is nu in balbezit. Aznavour met een sublieme pass. Glišić is nu in balbezit. Glišić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dadalyan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smbatyan probeert naar een medespeler te passen. Aroyan heeft problemen om de bal te vangen. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Smbatyan speelt de bal door. Aznavour is nu in balbezit. Aroyan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aroyan krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Glišić rent richting de bal. Bakunts legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Glišić raakt geblesseerd tijdens het duel. Aznavour neemt de penalty, wat een uithaal! Smbatyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandre Pato FC 80%, Haytgheq 20%.
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:7

48e minuut.
Satunts probeert naar een medespeler te passen. Aznavour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mousheghyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Aznavour onderschept slim de pass. Aznavour geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Doeltrap. Smbatyan met een harde bal richting middenveld. Satunts kopt de bal weg. Dadalyan geeft de bal voor. Glišić krijgt zijn hoofd ertegen. Smbatyan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:8

56e minuut.
Smbatyan met een harde bal richting middenveld. Aznavour kopt de bal weg. Bakunts kan de bal niet met de borst controleren. Glišić is nu in balbezit. Glišić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:9

57e minuut.
Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bakunts de bal. Tamazyan rent richting de bal. Tamazyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Tamazyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tamazyan geeft een hoge lob. Daar is Dadalyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glišić is nu in balbezit. Glišić schiet op doel. Smbatyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Glišić is nu in balbezit. Glišić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Satunts is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yeghiazaryan. Satunts raakt geblesseerd tijdens het duel. Aznavour zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Glišić rent richting de bal. Glišić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:10

77e minuut.
Aznavouryan rent richting de bal. Aznavouryan geeft de bal voor. Glišić is nu in balbezit. Daar is Glišić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Glišić draait met de bal, schiet en ... Smbatyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Gasparyan passt de bal met de wreef. Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts passt de bal zonder na te denken. Dadalyan rent richting de bal. Dadalyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Arakelyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baghumyan rent richting de bal. Baghumyan probeert naar een medespeler te passen. Glišić heeft problemen om de bal te vangen. Glišić draait met de bal, schiet en ... Smbatyan bokst de bal weg. Paal! Dadalyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Dadalyan schiet op doel. Smbatyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Aznavour met een sublieme pass. Satunts bereikt de bal nog maar net als eerste. Satunts geeft een lange en hoge pass. Dadalyan is nu in balbezit. Dadalyan geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Alexandre Pato FC 78%, Haytgheq 22%.
Alexandre Pato FC - Haytgheq 0:10