Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Kaskad [ Milanelo ]
Normal Tactiek Mid
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.1 gemiddelde waardering 47.1
zwak Schieten formidabel
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


2e minuut.
Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi met een sublieme pass. Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki geeft een hoge lob. Geshev springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Roоney is nu in balbezit. Roоney probeert naar een medespeler te passen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ... Ter Petrosyan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

13e minuut.
Manucharyan geeft de bal voor. Dedu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedu passt de bal in één keer door. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:1

14e minuut.
Petikyan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Onoyan komt het veld opgelopen.

15e minuut.
Roubenyan met een sublieme pass. Kocór kopt de bal weg. Klungelig pakt Manucharyan de bal. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Roubenyan trapt de bal weg van het doel. Kocór kopt de bal weg. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Manucharyan is nu in balbezit. Kocór onderschept slim de pass. Kocór probeert naar een medespeler te passen. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:2

21e minuut.
Kocór passt de bal met de wreef. Tylki is nu in balbezit. Tylki speelt de bal door. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:3

22e minuut.
Shahumyan met een sublieme pass. Khatcheryan rent richting de bal. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Geshev de bal. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:4

25e minuut.
Malkhazyan passt de bal met de wreef. Vukov geeft de bal voor. Manucharyan rent richting de bal. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel. Roubenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:5

26e minuut.
Shahumyan passt de bal zonder na te denken. Jamgochyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Jamgochyan heeft problemen om de bal te vangen. Płonowski rent richting de bal. Płonowski passt de bal met de wreef. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:6

31e minuut.
Roоney probeert naar een medespeler te passen. Płonowski probeert naar een medespeler te passen. Tylki met een sublieme pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Tylki heeft problemen om de bal te vangen. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev onderschept slim de pass. Geshev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:7

40e minuut.
Klungelig pakt Manucharyan de bal. Kocór is nu in balbezit. Kocór passt de bal in één keer door. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Manucharyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Manucharyan geeft een hoge lob. Roоney is nu in balbezit. Roоney passt de bal met de wreef. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal. Geshev rent richting de bal. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:8

44e minuut.
Manucharyan geeft de bal voor. Płonowski kopt de bal weg. Geshev is nu in balbezit. Geshev schiet op doel. Roubenyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:9

45e minuut.
Ricard met een sublieme pass. Mardanyan heeft problemen om de bal te vangen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Roubenyan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaskad 79%, [ Milanelo ] 21%.
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:10

46e minuut.
Ricard passt de bal met de wreef. Vukov probeert naar een medespeler te passen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:11

49e minuut.
Tylki rent richting de bal. Tylki met een sublieme pass. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Płonowski is nu in balbezit. Płonowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Klungelig pakt Tylki de bal. Ricard is nu in balbezit. Ricard passt de bal in één keer door. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Roubenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Guihua kopt de bal weg. Kocór geeft een hoge lob. Mardanyan probeert de bal aan de voet te houden. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Ter Petrosyan de bal. De bal raakt de paal. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:12

57e minuut.
Vukov met een snelle inworp. Roоney geeft een lange en hoge pass. Tylki heeft problemen om de bal te vangen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Mardanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev onderschept slim de pass. Geshev speelt de bal door. Płonowski rent richting de bal. Płonowski schiet op doel. Roubenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:13

59e minuut.
Shahumyan met een sublieme pass. Daar is Khatcheryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Malkhazyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev is nu in balbezit. Geshev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Boughanmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Boughanmi passt de bal met de wreef. Ricard met een sublieme pass. Geshev is nu in balbezit. Geshev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Ojaxyan probeert de bal met de borst te controleren. Ojaxyan passt de bal met de wreef. Roоney met een sublieme pass. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Ricard kopt de bal weg. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Ter Petrosyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev onderschept slim de pass. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Roubenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mardanyan heeft problemen om de bal te vangen. Geshev rent richting de bal. Geshev haalt uit met een fantastische trap. Roubenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:14

70e minuut.
Mardanyan is nu in balbezit. Malkhazyan is nu in balbezit. Geshev verovert de bal door een tackle van achteren. Geshev schiet op doel. Roubenyan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:15

73e minuut.
Tylki met een sublieme pass. Ricard geeft de bal voor. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:16

77e minuut.
Tylki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylki passt de bal zonder na te denken. Daar is Malkhazyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Roubenyan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:17

80e minuut.
Vukov met een snelle inworp. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney speelt de bal door. Płonowski rent richting de bal. Płonowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:18

81e minuut.
Shahumyan is nu in balbezit. Guihua verovert de bal door een tackle van achteren. Guihua met een sublieme pass. Geshev heeft problemen om de bal te vangen. Geshev schiet op doel. Roubenyan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:19

83e minuut.
Jamgochyan passt de bal zonder na te denken. Mardanyan rent richting de bal. Geshev begaat een overtreding. Geshev krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Płonowski is nu in balbezit. Płonowski passt de bal met de wreef. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel. Roubenyan werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Ter Petrosyan geeft de bal voor. Inworp. Tylki met de inworp. Kocór rent richting de bal. Kocór geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Yanikyan rent richting de bal. Płonowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Płonowski met een sublieme pass. Geshev bereikt de bal nog maar net als eerste. Geshev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Roubenyan niet meer kan verder spelen. Papalyan komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Kaskad 85%, [ Milanelo ] 15%.
FC Kaskad - [ Milanelo ] 0:19