Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Senglea Lavanders MUFC
Normal Tactiek mhawx aqwa
41% Balbezit 59%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 39.5
average Schieten solid
poor Passen average
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ivanišević kopt de bal weg. Penza heeft problemen om de bal te vangen. Miggiani rent richting de bal. Adamiak verovert de bal door een tackle van achteren. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Carlier onderschept slim de pass. Carlier geeft een hoge lob. Klungelig pakt Penza de bal. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:1

9e minuut.
Carlier rent richting de bal. Carlier passt de bal zonder na te denken. Adamiak rent richting de bal. Adamiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:2

12e minuut.
Tropea met een sublieme pass. Porsche is nu in balbezit. Porsche met een sublieme pass. Sobbe is nu in balbezit. Sobbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:3

19e minuut.
Ivanišević verovert de bal door een tackle van achteren. Ivanišević passt de bal in één keer door. Porsche rent richting de bal. Porsche draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:4

20e minuut.
Carlier passt de bal in één keer door. Porsche rent richting de bal. Porsche passt de bal met de wreef. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:5

25e minuut.
Porsche verovert de bal door een tackle van achteren. Porsche met een sublieme pass. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:6

25e minuut.
Sansone speelt de bal door. Klungelig pakt Callus de bal. Pace bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. Xriha werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:7

41e minuut.
Anastasi geeft de bal voor. Inworp. Borisov met een snelle inworp. Sobbe geeft een lange en hoge pass. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:8

44e minuut.
Penza geeft een lange en hoge pass. Naranjo rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Loporto. Naranjo is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Łoskot zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Adamiak de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 79%, MUFC 21%.
Senglea Lavanders - MUFC 0:9

49e minuut.
Anastasi rent richting de bal. Anastasi geeft de bal voor. Daar is Ivanišević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Schiavone is nu in balbezit. Schiavone passt de bal zonder na te denken. Penza is nu in balbezit. Adamiak onderschept slim de pass. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Penza geeft een lange en hoge pass. Loporto kopt de bal weg. Łoskot is nu in balbezit. Łoskot geeft een lange en hoge pass. Adamiak maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Xriha trapt de bal weg. Ivanišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivanišević probeert naar een medespeler te passen. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miggiani met de inworp. Pace is nu in balbezit. Porsche onderschept slim de pass. Porsche geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Ivanišević rent richting de bal. Ivanišević passt de bal zonder na te denken. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche rent richting de bal. Porsche haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Tropea probeert naar een medespeler te passen. Porsche rent richting de bal. Porsche passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adamiak de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Naranjo kopt de bal weg. Porsche bereikt de bal nog maar net als eerste. Porsche passt de bal in één keer door. Adamiak rent richting de bal. Adamiak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Naranjo met een snelle inworp. Tropea geeft een hoge lob. Adamiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamiak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Tropea probeert de bal met de borst te controleren. Miggiani onderschept slim de pass. Miggiani met een sublieme pass. Adamiak is nu in balbezit. Adamiak haalt uit met een fantastische trap. Xriha probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Senglea Lavanders - MUFC 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Senglea Lavanders 85%, MUFC 15%.
Senglea Lavanders - MUFC 0:10