Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:28
  • Bekerwedstrijd: Malta Cup
  • Stadion: magic box Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3034
magic box Ta Caf Caf
Normal Tactiek super 442
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.2
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Degiovanni passt de bal zonder na te denken. Catania bereikt de bal nog maar net als eerste. Catania passt de bal in één keer door. Demaqi rent richting de bal. Demaqi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fradejas is nu in balbezit. Fradejas passt de bal in één keer door. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:1

9e minuut.
Pace passt de bal zonder na te denken. Zahra is nu in balbezit. Demaqi verovert de bal door een tackle van achteren. Demaqi draait met de bal, schiet en ... Calleja probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:2

11e minuut.
Diacono met een sublieme pass. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba passt de bal zonder na te denken. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Diacono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Sciortino met de inworp. Otręba is nu in balbezit. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi draait met de bal, schiet en ... Paal! Calleja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic passt de bal met de wreef. Otręba probeert naar een medespeler te passen. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:3

34e minuut.
Sciortino met een sublieme pass. Inworp. Otręba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Catania geeft een lange en hoge pass. Inworp. Otręba met een snelle inworp. Demaqi is nu in balbezit. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:4

37e minuut.
Degiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero passt de bal met de wreef. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Calleja bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Fradejas met een sublieme pass. Sciortino rent richting de bal. Demaqi onderschept slim de pass. Demaqi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:5

43e minuut.
Baquero passt de bal in één keer door. Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko met een sublieme pass. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Calleja trapt de bal weg. Gromko kopt de bal weg. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diacono de bal onder controle te krijgen. Calleja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 68%, Ta Caf Caf 32%.
magic box - Ta Caf Caf 0:6

49e minuut.
Diacono geeft een hoge lob. Baquero kopt de bal weg. Daar is Diacono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fradejas rent richting de bal. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Bradley speelt de bal door. Otręba bereikt de bal nog maar net als eerste. Otręba geeft de bal voor. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:7

55e minuut.
Degiovanni bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquero verovert de bal door een tackle van achteren. Baquero geeft een hoge lob. Demaqi heeft problemen om de bal te vangen. Demaqi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Catania geeft een hoge lob. Inworp. Otręba met een snelle inworp. Demaqi rent richting de bal. Demaqi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:8

58e minuut.
Baquero speelt de bal door. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Demaqi de bal. Demaqi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:9

59e minuut.
Giordemaina-Medici geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baquero met een snelle inworp. Andronic geeft een hoge lob. Demaqi krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Catania geeft een hoge lob. Demaqi probeert de bal aan de voet te houden. Otręba rent richting de bal. Otręba geeft de bal voor. Demaqi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Baquero rent richting de bal. Baquero passt de bal met de wreef. Hamilton speelt de bal door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ... Calleja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Catania de bal. Demaqi bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

78e minuut.
Sciortino kopt de bal weg. Klungelig pakt Otręba de bal. Otręba speelt de bal door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:10

79e minuut.
Degiovanni rent richting de bal. Andronic verovert de bal door een tackle van achteren. Andronic passt de bal met de wreef. Fradejas is nu in balbezit. Fradejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
magic box - Ta Caf Caf 0:11

82e minuut.
Gromko bereikt de bal nog maar net als eerste. Gromko geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Diacono de bal. Fradejas rent richting de bal. Fradejas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Otręba geeft de bal voor. Degiovanni heeft problemen om de bal te vangen. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Fradejas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Fradejas met een sublieme pass. Gromko met een sublieme pass. Hamilton rent richting de bal. Baquero rent richting de bal. Baquero geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Hamilton probeert naar een medespeler te passen. Andronic speelt de bal door. Fradejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Demaqi rent richting de bal. Demaqi draait met de bal, schiet en ... Paal! Calleja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magic box 94%, Ta Caf Caf 6%.
magic box - Ta Caf Caf 0:11