Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Valletta Wanderers Torrite United
Normal Tactiek attFS
37% Balbezit 63%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 48.1
slecht Schieten solide
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen goed


4e minuut.
Sultana passt de bal met de wreef. Soler probeert naar een medespeler te passen. Gregory is nu in balbezit. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Soler passt de bal zonder na te denken. Vincenti rent richting de bal. Vincenti passt de bal zonder na te denken. Gregory rent richting de bal. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Sultana speelt de bal door. Daar is Chircop, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zerafa is nu in balbezit. Chircop verovert de bal door een tackle van achteren. Chircop schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Bonett met een sublieme pass. Gregory probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mercieca rent richting de bal. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Vincenti is nu in balbezit. Vincenti geeft de bal voor. Soler is nu in balbezit. Soler geeft een hoge lob. Gregory krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:1

14e minuut.
Sultana passt de bal zonder na te denken. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Vincenti passt de bal met de wreef. Gregory rent richting de bal. Gregory draait met de bal, schiet en ... Fabri bokst de bal weg.

16e minuut.
Gregory kopt de bal weg. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti probeert naar een medespeler te passen. Gregory rent richting de bal. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Griscti Soler probeert naar een medespeler te passen. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Montesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory verovert de bal door een tackle van achteren. Gregory schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Griscti Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lorenzi rent richting de bal. Lorenzi passt de bal zonder na te denken. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Fabri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Desira probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gregory is nu in balbezit. Klungelig pakt Gregory de bal. Gregory draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:2

28e minuut.
Daar is Zerafa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griscti Soler bereikt de bal nog maar net als eerste. Griscti Soler geeft een lange en hoge pass. Gregory is nu in balbezit. Gregory draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Griscti Soler is nu in balbezit. Griscti Soler geeft de bal voor. Daar is Meli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:3

31e minuut.
Klungelig pakt Soler de bal. Soler speelt de bal door. Gregory heeft problemen om de bal te vangen. Gregory draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:4

35e minuut.
Zerafa bereikt de bal nog maar net als eerste. Chircop verovert de bal door een tackle van achteren. Chircop probeert naar een medespeler te passen. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Fabri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bonett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonett passt de bal met de wreef. Gregory probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vincenti is nu in balbezit. Vincenti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Griscti Soler kopt de bal weg. Vincenti is nu in balbezit. Meli rent richting de bal. Vincenti onderschept slim de pass. Vincenti geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Chircop is nu in balbezit. Vincenti rent richting de bal. Vincenti passt de bal zonder na te denken. Daar is Gregory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregory draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:5

43e minuut.
Chircop passt de bal in één keer door. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti probeert naar een medespeler te passen. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Wanderers 83%, Torrite United 17%.
Valletta Wanderers - Torrite United 0:6

47e minuut.
Montesin met de inworp. Mercieca rent richting de bal. Vincenti verovert de bal door een tackle van achteren. Vincenti probeert naar een medespeler te passen. Soler geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gregory is nu in balbezit. Gregory draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:7

50e minuut.
Montesin met een snelle inworp. Mercieca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultana onderschept slim de pass. Vincenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Vincenti draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Fabri speelt de bal door. Griscti Soler kopt de bal weg. Vincenti probeert de bal met de borst te controleren. Vincenti geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gerada met een snelle inworp. Griscti Soler speelt de bal door. Bonett rent richting de bal. Gregory onderschept slim de pass. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Fabri trapt de bal weg van het doel. Griscti Soler kopt de bal weg. Daar is Vincenti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gregory rent richting de bal. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Fabri trapt de bal weg van het doel. Gerada rent richting de bal. Chircop rent richting de bal. Chircop geeft de bal voor. Gregory krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Sultana is nu in balbezit. Sultana passt de bal in één keer door. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel. Fabri probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:8

70e minuut.
Montesin verovert de bal door een tackle van achteren. Montesin speelt de bal door. Vincenti rent richting de bal. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Darmanin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Fournier onderschept slim de pass. Sant Fournier geeft de bal voor. Balzan is nu in balbezit. Balzan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Soler is nu in balbezit. Soler passt de bal in één keer door. Gregory bereikt de bal nog maar net als eerste. Gregory schiet op doel. Fabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:9

74e minuut.
Chircop met een snelle inworp. Daar is Griscti Soler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Griscti Soler passt de bal met de wreef. Gregory is nu in balbezit. Gregory haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:10

79e minuut.
Fabri speelt de bal door. Griscti Soler kopt de bal weg. Vincenti heeft problemen om de bal te vangen. Chircop is nu in balbezit. Chircop geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:11

87e minuut.
Sultana passt de bal in één keer door. Soler is nu in balbezit. Soler met een sublieme pass. Vincenti rent richting de bal. Vincenti draait met de bal, schiet en ... Fabri probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

90e minuut.
Gregory rent richting de bal. Bonett is nu in balbezit. Gregory onderschept slim de pass. Gregory haalt uit met een fantastische trap. Fabri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Valletta Wanderers - Torrite United 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Valletta Wanderers 81%, Torrite United 19%.
Valletta Wanderers - Torrite United 0:12