Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tornadoes Tal-Grigal Sliema Wanderers FC
Normal Tactiek McDonuts
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 40.7
zwak Schieten solide
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


4e minuut.
Abela Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Abela Medici geeft een lange en hoge pass. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil speelt de bal door. Abela bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:1

5e minuut.
Sapienza onderschept slim de pass. Ferry onderschept slim de pass. Ferry passt de bal zonder na te denken. Daar is Popović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:2

9e minuut.
Leone bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferry verovert de bal door een tackle van achteren. Ferry passt de bal met de wreef. Peplow rent richting de bal. Peplow haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Busuttil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:3

15e minuut.
Ellis geeft een lange en hoge pass. Inworp. Abela Medici met de inworp. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Abela Medici met de inworp. Klungelig pakt Popović de bal. Popović geeft een lange en hoge pass. Peplow probeert de bal met de borst te controleren. Peplow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:4

24e minuut.
Curmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Said Vassallo onderschept slim de pass. Said Vassallo speelt de bal door. Popović rent richting de bal. Popović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Popović rent richting de bal. Popović probeert naar een medespeler te passen. Busuttil rent richting de bal. Busuttil draait met de bal, schiet en ... Avellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:5

31e minuut.
Klungelig pakt Pizzuto de bal. Peplow is nu in balbezit. Met opzet legt Sapienza zijn tegenspeler op de grond. Peplow is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Said Vassallo met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Busuttil is nu in balbezit. Busuttil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:6

42e minuut.
Curmi rent richting de bal. Ferry verovert de bal door een tackle van achteren. Ferry passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Peplow de bal. Peplow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Klungelig pakt Abela Medici de bal. Abela Medici geeft de bal voor. Curmi probeert de bal aan de voet te houden. Popović is nu in balbezit. Popović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Avellino trapt de bal weg van het doel. Abela Medici kopt de bal weg. Klungelig pakt Peplow de bal. Popović is nu in balbezit. Popović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornadoes Tal-Grigal 84%, Sliema Wanderers FC 16%.
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:7

47e minuut.
Curmi passt de bal in één keer door. Esposito probeert naar een medespeler te passen. Ferry rent richting de bal. Ferry geeft een hoge lob. Busuttil rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Abela Medici zal de hoekschop nemen. Peplow is nu in balbezit. Peplow draait met de bal, schiet en ... Avellino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:8

50e minuut.
Curmi rent richting de bal. Abela Medici verovert de bal door een tackle van achteren. Abela Medici speelt de bal door. Popović is nu in balbezit. Popović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Peplow is nu in balbezit. Peplow geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Pizzuto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mallia komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ferry is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Leone. Ferry is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Said Vassallo zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Popović de bal. Peplow is nu in balbezit. Peplow schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ellis de bal onder controle te krijgen. Avellino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Said Vassallo verovert de bal door een tackle van achteren. Said Vassallo geeft de bal voor. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Popović rent richting de bal. Popović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Đức Anh geeft een hoge lob. Ferry kopt de bal weg. Daar is Ellis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Busuttil bereikt de bal nog maar net als eerste. Busuttil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ferry is nu in balbezit. Ferry passt de bal zonder na te denken. Popović is nu in balbezit. Popović haalt uit met een fantastische trap. Avellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:9

74e minuut.
Abela Medici bereikt de bal nog maar net als eerste. Abela Medici geeft een lange en hoge pass. Abela heeft problemen om de bal te vangen. Popović rent richting de bal. Popović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Gregoraci verovert de bal door een tackle van achteren. Gregoraci met een sublieme pass. Popović bereikt de bal nog maar net als eerste. Popović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:10

83e minuut.
Ferry rent richting de bal. Ferry geeft een lange en hoge pass. Busuttil heeft problemen om de bal te vangen. Peplow rent richting de bal. Peplow draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Peplow rent richting de bal. Peplow schiet op doel. Avellino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:11

86e minuut.
Buontempo heeft problemen om de bal te vangen. Popović rent richting de bal. Popović met een sublieme pass. Peplow rent richting de bal. Peplow draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tornadoes Tal-Grigal 75%, Sliema Wanderers FC 25%.
Tornadoes Tal-Grigal - Sliema Wanderers FC 0:11