Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Marisa United Alex UTD
Normal Tactiek AA-4132
44% Balbezit 56%
73% Spel op eigen helft 27%
1 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 40.5
zwak Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen goed


1e minuut.
Roberts rent richting de bal. Lentini verovert de bal door een tackle van achteren. Lentini probeert naar een medespeler te passen. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro schiet op doel. Bartolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Mula rent richting de bal. Mula passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lentini de bal. Lentini schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cichecki met een sublieme pass. Mula met een sublieme pass. Zarb bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini onderschept slim de pass. Lentini draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bartolo trapt de bal weg van het doel. Daar is Lombardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Bartolo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Cichecki onderschept slim de pass. Cichecki speelt de bal door. Zarb is nu in balbezit. Lentini verovert de bal door een tackle van achteren. Lentini draait met de bal, schiet en ... Bartolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Cauchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cauchi geeft de bal voor. Daar is Imbroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lombardi is nu in balbezit. Mula onderschept slim de pass. Mula speelt de bal door. Lentini rent richting de bal. Lentini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Na een snelle pass probeert Cauchi de bal onder controle te krijgen. Degabriele is nu in balbezit. Degabriele passt de bal zonder na te denken. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:1

39e minuut.
Daar is Imbroll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magri rent richting de bal. Magri geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Degabriele de bal. Degabriele haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Zarb verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Magri neemt de hoekschop. Alessandro rent richting de bal. Alessandro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 67%, Alex UTD 33%.
Marisa United - Alex UTD 0:1

46e minuut.
Papagiancupolo komt het veld opgelopen. Tedesco komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Degabriele passt de bal zonder na te denken. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo probeert naar een medespeler te passen. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini haalt uit met een fantastische trap. Papagiancupolo speelt de bal door. Alessandro rent richting de bal. Alessandro schiet op doel. Bartolo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:2

50e minuut.
Ángel komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Daar is De Carlo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombardi is nu in balbezit. Lombardi passt de bal met de wreef. Lentini is nu in balbezit. Lentini draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Daar is Delceppo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delceppo met een sublieme pass. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini haalt uit met een fantastische trap. Bartolo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:3

61e minuut.
Ángel met een sublieme pass. Alessandro is nu in balbezit. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:4

64e minuut.
Klungelig pakt Depares de bal. Papagiancupolo rent richting de bal. Alessandro is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Degabriele neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lentini heeft problemen om de bal te vangen. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Ángel probeert naar een medespeler te passen. Papagiancupolo bereikt de bal nog maar net als eerste. Papagiancupolo met een sublieme pass. Alessandro rent richting de bal. Alessandro draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini passt de bal zonder na te denken. Alessandro bereikt de bal nog maar net als eerste. Alessandro schiet op doel. Bartolo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:5

77e minuut.
Ginuis rent richting de bal. Magri onderschept slim de pass. Magri met een sublieme pass. Lentini rent richting de bal. Lentini draait met de bal, schiet en ... Bartolo bokst de bal weg. Depares heeft problemen om de bal te vangen. Alessandro is nu in balbezit. Alessandro schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:6

88e minuut.
Depares heeft problemen om de bal te vangen. Degabriele geeft de bal voor. Lentini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lentini haalt uit met een fantastische trap. Bartolo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marisa United - Alex UTD 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marisa United 79%, Alex UTD 21%.
Marisa United - Alex UTD 0:7