Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-28 19:28
  • Bekerwedstrijd: Malta Cup
  • Stadion: FC Konkos Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
FC Konkos Panda-land F.C.
Normal Tactiek 11V11
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 35
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 43.4
unsatisfactory Schieten adequate
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


11e minuut.
Inworp. Farrugia met een snelle inworp. Deguara controleert de bal met de borst. Deguara draait met de bal, schiet en ... Duca probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Miceli passt de bal zonder na te denken. Theuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuma passt de bal met de wreef. Zrinzo rent richting de bal. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Duca geeft de bal voor. Farrugia kopt de bal weg. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara haalt uit met een fantastische trap. Camenzuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Axiaq rent richting de bal. Axiaq passt de bal zonder na te denken. Zrinzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Zrinzo krijgt zijn hoofd ertegen. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq schiet op doel. Camenzuli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:1

28e minuut.
Pullicino Orland rent richting de bal. Pullicino Orland passt de bal in één keer door. Pellicano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo onderschept slim de pass. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Said probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bologna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Farrugia speelt de bal door. Axiaq rent richting de bal. Axiaq schiet op doel. Camenzuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:2

32e minuut.
Theuma geeft een hoge lob. Duca kan de bal niet met de borst controleren. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:3

42e minuut.
Bologna rent richting de bal. Lia onderschept slim de pass. Miceli geeft een lange en hoge pass. Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 78%, Panda-land F.C. 22%.
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:3

48e minuut.
Deguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Deguara passt de bal zonder na te denken. Miceli probeert naar een medespeler te passen. Zrinzo rent richting de bal. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Axiaq is nu in balbezit. Loporto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Axiaq. Axiaq krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Zrinzo kopt de bal weg. Theuma geeft de bal voor. Axiaq rent richting de bal. Axiaq haalt uit met een fantastische trap. Camenzuli werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:4

58e minuut.
Deguara draait met de bal, schiet en ... Bonnici kopt de bal weg. Klungelig pakt Duca de bal. Axiaq bereikt de bal nog maar net als eerste. Axiaq schiet op doel. Camenzuli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Scicluna komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Camenzuli trapt de bal weg van het doel. Theuma geeft een lange en hoge pass. Duca is nu in balbezit. Axiaq rent richting de bal. Axiaq draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Klungelig pakt Bonnici de bal. Axiaq is nu in balbezit. Zrinzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap. Camenzuli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:5

71e minuut.
Zrinzo heeft problemen om de bal te vangen. Lautier rent richting de bal. Zrinzo onderschept slim de pass. Zrinzo schiet op doel. Duca probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:6

74e minuut.
Farrugia probeert naar een medespeler te passen. Theuma bereikt de bal nog maar net als eerste. Theuma passt de bal in één keer door. Axiaq is nu in balbezit. Axiaq schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:7

78e minuut.
Hili probeert de bal aan de voet te houden. Scicluna bereikt de bal nog maar net als eerste. Loporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Scicluna schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Pellicano geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Theuma zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zrinzo probeert de bal met de borst te controleren. Zrinzo haalt uit met een fantastische trap. Camenzuli bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Konkos 75%, Panda-land F.C. 25%.
FC Konkos - Panda-land F.C. 0:7