Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gżira Rockers Gozo Dream Team FC
Normal Tactiek GDT defensive
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 47
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 50.5
poor Schieten very good
unsatisfactory Passen formidable
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pace-Asciak. Carabott raakt geblesseerd tijdens het duel. Villa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meistermacher springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Villa kan de bal niet met de borst controleren. Villa geeft een lange en hoge pass. Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Carabott rent richting de bal. Carabott passt de bal in één keer door. Ghirxi rent richting de bal. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:1

11e minuut.
Pulis met een sublieme pass. Carabott probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pace-Asciak is nu in balbezit. Carabott onderschept slim de pass. Carabott haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap. Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:2

15e minuut.
Klungelig pakt Carabott de bal. Villa is nu in balbezit. Villa probeert naar een medespeler te passen. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... Carabott bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:3

20e minuut.
Mâlcu probeert naar een medespeler te passen. Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hatemo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatemo met een sublieme pass. Villa probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Meistermacher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:4

30e minuut.
Preca heeft problemen om de bal te vangen. Preca speelt de bal door. Daar is Ellul Bonici, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher schiet op doel. Carabott bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villa zal de hoekschop nemen. Carabott maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Carabott geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Villa met een snelle inworp. Carabott is nu in balbezit. Carabott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa passt de bal zonder na te denken. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher schiet op doel. Carabott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Daar is Villa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villa speelt de bal door. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirxi met een sublieme pass. Klungelig pakt Carabott de bal. Carabott haalt uit met een fantastische trap. Dalli probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Villa zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Ellul Bonici de bal. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 78%, Gozo Dream Team FC 22%.
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:5

47e minuut.
Pavlyukh is nu in balbezit. Pavlyukh passt de bal met de wreef. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu geeft de bal voor. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:6

49e minuut.
Mâlcu speelt de bal door. Meistermacher kan de bal niet met de borst controleren. Ghirxi rent richting de bal. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mâlcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:7

59e minuut.
Carabott speelt de bal door. Pavlyukh kopt de bal weg. Klungelig pakt Meistermacher de bal. Carabott is nu in balbezit. Carabott draait met de bal, schiet en ... Carabott probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Mâlcu met een sublieme pass. Pavlyukh rent richting de bal. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Daar is Ghirxi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Diacono, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghirxi rent richting de bal. Ghirxi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:8

65e minuut.
Pavlyukh bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh geeft de bal voor. Villa speelt de bal door. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Dergunov met een sublieme pass. Villa rent richting de bal. Villa passt de bal met de wreef. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pavlyukh met de inworp. Ellul Bonici rent richting de bal. Ghirxi verovert de bal door een tackle van achteren. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Pace-Asciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carabott bereikt de bal nog maar net als eerste. Carabott haalt uit met een fantastische trap. Carabott probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carabott trapt de bal weg. Pavlyukh kopt de bal weg. Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher schiet op doel. Carabott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:9

72e minuut.
Villa bereikt de bal nog maar net als eerste. Villa geeft een lange en hoge pass. Mâlcu kan de bal niet met de borst controleren. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher schiet op doel. Carabott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carabott met een harde bal richting middenveld. Villa kopt de bal weg. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:10

80e minuut.
Pavlyukh passt de bal in één keer door. Ghirxi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghirxi passt de bal met de wreef. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Pavlyukh kopt de bal weg. Ghirxi is nu in balbezit. Meistermacher is nu in balbezit. Meistermacher draait met de bal, schiet en ... Carabott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:11

83e minuut.
Carabott trapt de bal weg van het doel. Pavlyukh heeft problemen om de bal te vangen. Pavlyukh passt de bal zonder na te denken. Meistermacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Meistermacher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:12

84e minuut.
Pavlyukh met de inworp. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Ghirxi is nu in balbezit. Ghirxi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Meistermacher rent richting de bal. Meistermacher passt de bal zonder na te denken. Stivala bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavlyukh onderschept slim de pass. Pavlyukh geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carabott trapt de bal weg van het doel. Pavlyukh kopt de bal weg. Daar is Meistermacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meistermacher schiet op doel. Carabott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gżira Rockers 90%, Gozo Dream Team FC 10%.
Gżira Rockers - Gozo Dream Team FC 0:12