Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St. Andrew`s Thunder Mallia FC
Normal Tactiek Formation 4
44% Balbezit 56%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 41.2
weak Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen adequate


2e minuut.
Pedrazzi met een sublieme pass. Pawelczyk speelt de bal door. Saraiva speelt de bal door. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

4e minuut.
Pedrazzi passt de bal zonder na te denken. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Mercieca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:1

5e minuut.
Colacresi is nu in balbezit. Colacresi geeft een hoge lob. Zimermann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. Mercieca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Scriha verovert de bal door een tackle van achteren. Scriha geeft een hoge lob. Colacresi kopt de bal weg. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:2

8e minuut.
Cauchi probeert naar een medespeler te passen. Zimermann rent richting de bal. Zimermann passt de bal in één keer door. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Pedrazzi probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk speelt de bal door. Gyenge rent richting de bal. Gyenge draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:3

10e minuut.
Gyenge geeft de bal voor. Daar is Gerada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Frendo bereikt de bal nog maar net als eerste. Colacresi onderschept slim de pass. Colacresi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Pedrazzi met een sublieme pass. Pawelczyk is nu in balbezit. Pawelczyk passt de bal zonder na te denken. Gyenge rent richting de bal. Gyenge schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Frendo geeft een hoge lob. Demicoli probeert de bal met de borst te controleren. Sikima onderschept slim de pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:4

17e minuut.
Sikima passt de bal zonder na te denken. Saraiva geeft een lange en hoge pass. Gerada heeft problemen om de bal te vangen. Gyenge springt en kopt de bal. Mercieca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:5

18e minuut.
Gravina met een sublieme pass. Zimermann probeert de bal met de borst te controleren. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. Mercieca bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Saraiva zal de hoekschop nemen. Gyenge krijgt zijn hoofd ertegen. Mercieca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:6

20e minuut.
Colacresi speelt de bal door. Pedrazzi rent richting de bal. Pedrazzi passt de bal in één keer door. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:7

21e minuut.
Gravina passt de bal met de wreef. Colacresi met een sublieme pass. Saraiva speelt de bal door. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Sikima speelt de bal door. Saraiva bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraiva passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:8

28e minuut.
Sikima probeert naar een medespeler te passen. Gerada bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Gyenge draait met de bal, schiet en ... Mercieca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:9

32e minuut.
Precel passt de bal met de wreef. Colacresi met een sublieme pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Frendo rent richting de bal. Colacresi onderschept slim de pass. Colacresi passt de bal met de wreef. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Precel geeft een hoge lob. Gyenge kopt de bal weg. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk schiet op doel. Mercieca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:10

40e minuut.
Cauchi met een sublieme pass. Gravina rent richting de bal. Gyenge rent richting de bal. Gyenge schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Abab passt de bal in één keer door. Saraiva rent richting de bal. Sikima is nu in balbezit. Saraiva geeft de bal voor. Gyenge springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Colacresi verovert de bal door een tackle van achteren. Gyenge rent richting de bal. Demicoli is nu in balbezit. Gyenge verovert de bal door een tackle van achteren. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Andrew`s Thunder 84%, Mallia FC 16%.
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:11

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gerada met een harde bal richting middenveld. Pedrazzi kopt de bal weg. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk met een sublieme pass. Gyenge rent richting de bal. Gyenge haalt uit met een fantastische trap. Mercieca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:12

54e minuut.
Demicoli met een sublieme pass. Colacresi probeert naar een medespeler te passen. Sikima probeert naar een medespeler te passen. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:13

56e minuut.
Pawelczyk kopt de bal weg. Daar is Demicoli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikima speelt de bal door. Klungelig pakt Gyenge de bal. Gyenge schiet op doel. Mercieca bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:14

65e minuut.
Gerada rent richting de bal. Gerada geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Axisa met een snelle inworp. Colacresi geeft een lange en hoge pass. Mercieca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Colacresi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Pawelczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sikima bereikt de bal nog maar net als eerste. Sikima draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pedrazzi speelt de bal door. Gyenge rent richting de bal. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge rent richting de bal. Gyenge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:15

73e minuut.
Pedrazzi kopt de bal weg. Gyenge rent richting de bal. Gyenge passt de bal zonder na te denken. Pawelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mercieca trapt de bal weg. Klungelig pakt Zimermann de bal. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk rent richting de bal. Pawelczyk draait met de bal, schiet en ... Mercieca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gyenge rent richting de bal. Gyenge schiet op doel. Mercieca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gyenge is nu in balbezit. Gyenge haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:16

79e minuut.
Colacresi verovert de bal door een tackle van achteren. Colacresi probeert naar een medespeler te passen. Pedrazzi met een sublieme pass. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:17

82e minuut.
Colacresi passt de bal in één keer door. Pedrazzi is nu in balbezit. Pedrazzi passt de bal in één keer door. Pawelczyk heeft problemen om de bal te vangen. Pawelczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:18

86e minuut.
Gyenge rent richting de bal. Gyenge passt de bal met de wreef. Pawelczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pawelczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:19

87e minuut.
Frendo geeft een lange en hoge pass. Inworp. Axisa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Colacresi rent richting de bal. Colacresi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Doeltrap. Mercieca met een harde bal richting middenveld. Colacresi rent richting de bal. Colacresi geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gyenge bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyenge draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:20

89e minuut.
Colacresi passt de bal zonder na te denken. Sikima rent richting de bal. Sikima passt de bal in één keer door. Daar is Gyenge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gyenge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St. Andrew`s Thunder 81%, Mallia FC 19%.
St. Andrew`s Thunder - Mallia FC 0:20