Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Il-Kbar F.C Delimara Rangers F.C
Normal Tactiek dEF13
44% Balbezit 56%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 46
zwak Schieten redelijk
slecht Passen uitstekend
waardeloos Verdedigen redelijk


1e minuut.
Bledzewski is nu in balbezit. Oczko probeert naar een medespeler te passen. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:1

3e minuut.
Speranza probeert naar een medespeler te passen. Silva geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aquilina de bal. Buscher rent richting de bal. Buscher schiet op doel. Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aquilina heeft problemen om de bal te vangen. Oczko rent richting de bal. Oczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:2

6e minuut.
Sylvestre geeft een hoge lob. Oczko probeert de bal met de borst te controleren. Oczko met een sublieme pass. Buscher rent richting de bal. Buscher schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Macavei speelt de bal door. Oczko rent richting de bal. Oczko passt de bal zonder na te denken. Buscher rent richting de bal. Buscher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Dimech kopt de bal weg. Erbakan rent richting de bal. Erbakan probeert naar een medespeler te passen. Oczko rent richting de bal. Oczko haalt uit met een fantastische trap. Speranza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:3

15e minuut.
Silva met een snelle inworp. Buscher rent richting de bal. Zammit legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Buscher is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buscher legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:4

21e minuut.
Erbakan probeert naar een medespeler te passen. Silva controleert de bal met de borst. Silva passt de bal in één keer door. Erbakan geeft een hoge lob. Aquilina rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Erbakan met een sublieme pass. Klungelig pakt Bledzewski de bal. Bledzewski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Oczko de bal. Oczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Friggieri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Engerer komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Daar is Gellel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buscher is nu in balbezit. Buscher geeft de bal voor. Oczko rent richting de bal. Oczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:5

26e minuut.
Penza heeft problemen om de bal te vangen. Silva onderschept slim de pass. Silva passt de bal in één keer door. Oczko rent richting de bal. Oczko geeft een hoge lob. Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscher rent richting de bal. Buscher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:6

29e minuut.
Penza rent richting de bal. Năstăsescu verovert de bal door een tackle van achteren. Năstăsescu passt de bal zonder na te denken. Silva geeft een hoge lob. Buscher springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher met een sublieme pass. Oczko is nu in balbezit. Oczko draait met de bal, schiet en ... Speranza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:7

35e minuut.
Buscher passt de bal in één keer door. Oczko is nu in balbezit. Dimech tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oczko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Buscher komt bij de bal en schiet. Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Năstăsescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva is nu in balbezit. Silva geeft de bal voor. Oczko rent richting de bal. Oczko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:8

41e minuut.
Aquilina rent richting de bal. Buscher onderschept slim de pass. Buscher met een sublieme pass. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko haalt uit met een fantastische trap. Speranza bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:9

42e minuut.
Pace-Asciak speelt de bal door. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher geeft de bal voor. Oczko is nu in balbezit. Oczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Silva bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva geeft een lange en hoge pass. Dimech heeft problemen om de bal te vangen. Oczko is nu in balbezit. Oczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 78%, Delimara Rangers F.C 22%.
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:10

47e minuut.
Buscher passt de bal zonder na te denken. Silva is nu in balbezit. Silva met een sublieme pass. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Speranza trapt de bal weg van het doel. Erbakan kopt de bal weg. Bledzewski is nu in balbezit. Daar is Bledzewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledzewski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sylvestre geeft een lange en hoge pass. Dimech probeert de bal met de borst te controleren. Oczko is nu in balbezit. Oczko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Oczko is nu in balbezit. Oczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:11

53e minuut.
Inworp. Bledzewski met de inworp. Erbakan is nu in balbezit. Erbakan geeft een hoge lob. Buscher maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Daar is Gregory, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bledzewski met een sublieme pass. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko schiet op doel. Speranza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:12

59e minuut.
Gellel rent richting de bal. Buscher onderschept slim de pass. Buscher probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Oczko de bal. Oczko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Silva speelt de bal door. Dimech probeert de bal met de borst te controleren. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:13

66e minuut.
Zammit rent richting de bal. Oczko onderschept slim de pass. Buscher heeft problemen om de bal te vangen. Oczko is nu in balbezit. Oczko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Buscher geeft een hoge lob. Klungelig pakt Engerer de bal. Erbakan geeft een hoge lob. Oczko rent richting de bal. Oczko schiet op doel. De bal raakt de paal.

68e minuut.
Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Erbakan onderschept slim de pass. Erbakan speelt de bal door. Buscher heeft problemen om de bal te vangen. Buscher met een sublieme pass. De bal raakt de paal.

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Silva met de inworp. Buscher is nu in balbezit. Buscher geeft de bal voor. Oczko krijgt zijn hoofd ertegen. Speranza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:14

75e minuut.
Inworp. Silva met de inworp. Buscher geeft de bal voor. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Dimech rent richting de bal. Dimech passt de bal zonder na te denken. Silva met een sublieme pass. Buscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Buscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:15

78e minuut.
Zammit is nu in balbezit. Buscher verovert de bal door een tackle van achteren. Buscher met een sublieme pass. Oczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Oczko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:16

80e minuut.
Aquilina geeft een lange en hoge pass. Gellel bereikt de bal nog maar net als eerste. Silva verovert de bal door een tackle van achteren. Silva met een sublieme pass. Buscher rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Silva geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Oczko springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:17

84e minuut.
Penza is nu in balbezit. Năstăsescu onderschept slim de pass. Năstăsescu probeert naar een medespeler te passen. Sylvestre rent richting de bal. Erbakan geeft een hoge lob. Speranza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Buscher is nu in balbezit. Buscher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:18

87e minuut.
Năstăsescu geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Penza de bal onder controle te krijgen. Erbakan geeft een lange en hoge pass. Buscher krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Il-Kbar F.C 81%, Delimara Rangers F.C 19%.
Il-Kbar F.C - Delimara Rangers F.C 0:19