Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Tigers Club Spartans
Normal Tactiek 4132
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 48.5
average Schieten solid
weak Passen very good
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Trombini speelt de bal door. Gatt probeert naar een medespeler te passen. Bondin rent richting de bal. Bondin draait met de bal, schiet en ... Rizzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Galea met een sublieme pass. Cassar rent richting de bal. Grillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Grillo is nu in balbezit. Schlösser onderschept slim de pass. Schlösser geeft de bal voor. Bondin is nu in balbezit. Bondin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Galea passt de bal zonder na te denken. Bondin is nu in balbezit. Bondin passt de bal zonder na te denken. Cassar is nu in balbezit. Cassar schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Inworp. Schlösser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trombini is nu in balbezit. Trombini geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Theuma de bal onder controle te krijgen. Francalanza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bondin rent richting de bal. Bondin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:1

20e minuut.
Gatt probeert naar een medespeler te passen. Cassar is nu in balbezit. Cassar haalt uit met een fantastische trap. Gatt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Francalanza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:2

20e minuut.
Cassar probeert naar een medespeler te passen. Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bondin. Bondin krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Fenech Adami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fenech Adami met een snel genomen vrije trap. Valente is nu in balbezit. Galea geeft een lange en hoge pass. Cassar rent richting de bal. Cassar draait met de bal, schiet en ... Francalanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Gatt geeft een hoge lob. Inworp. Trombini met de inworp. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Gatt speelt de bal door. Cassar is nu in balbezit. Gatt legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cassar raakt geblesseerd tijdens het duel. Bondin legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:3

30e minuut.
Young is nu in balbezit. Bondin verovert de bal door een tackle van achteren. Bondin passt de bal in één keer door. Cassar is nu in balbezit. Cassar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Galea bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea passt de bal in één keer door. Gatt probeert naar een medespeler te passen. Trombini rent richting de bal. Trombini schiet op doel. Francalanza bokst de bal weg. Daar is Rizzo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Schlösser kopt de bal weg. Theuma heeft problemen om de bal te vangen. Trombini rent richting de bal. Trombini geeft een lange en hoge pass. Bondin maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:4

42e minuut.
Portelli geeft een lange en hoge pass. Inworp. Galea met de inworp. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Inworp. Galea met de inworp. Bondin is nu in balbezit. Bondin schiet op doel. Francalanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 80%, Spartans 20%.
Blue Tigers Club - Spartans 0:5

50e minuut.
Cassar rent richting de bal. Gatt verovert de bal door een tackle van achteren. Gatt geeft een hoge lob. Bondin is nu in balbezit. Bondin schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Gatt is nu in balbezit. Gatt geeft de bal voor. Portelli probeert de bal aan de voet te houden. Gatt verovert de bal door een tackle van achteren. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Francalanza met een sublieme pass. Galea kopt de bal weg. Bondin is nu in balbezit. Bondin draait met de bal, schiet en ... Francalanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:6

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trombini met een snelle inworp. Gatt speelt de bal door. Bondin is nu in balbezit. Bondin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Fenech Adami onderschept slim de pass. Fenech Adami geeft een lange en hoge pass. Lokmić rent richting de bal. Lokmić geeft een lange en hoge pass. Bondin maakt een snoekduik en kopt de bal. Francalanza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:7

64e minuut.
Gatt geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Galea de bal onder controle te krijgen. Bondin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bondin haalt uit met een fantastische trap. Francalanza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:8

75e minuut.
Fenech Adami bereikt de bal nog maar net als eerste. Galea rent richting de bal. Galea met een sublieme pass. Bondin rent richting de bal. Bondin draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Schlösser met een sublieme pass. Gatt bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatt met een sublieme pass. Cassar rent richting de bal. Cassar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Galea geeft een hoge lob. Bondin is nu in balbezit. Bondin heeft problemen om de bal te vangen. Bondin draait met de bal, schiet en ... Francalanza probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Tigers Club - Spartans 0:9

87e minuut.
Gatt geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Trombini met een snelle inworp. Cassar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cassar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Gatt geeft een hoge lob. Schlösser bereikt de bal nog maar net als eerste. Schlösser passt de bal met de wreef. Cassar rent richting de bal. Cassar draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Tigers Club 84%, Spartans 16%.
Blue Tigers Club - Spartans 0:9