Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ġebel San Martin Wolves Pawla Wolves
Normal Tactiek kurt
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 47.2
slecht Schieten goed
slecht Passen goed
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Enríquez met de inworp. Ogryczak is nu in balbezit. Ogryczak met een sublieme pass. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Pazio met een sublieme pass. Lukierek is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cucciardi. Cucciardi krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Ogryczak onderschept slim de pass. Ogryczak probeert naar een medespeler te passen. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz schiet op doel. Zrinzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Cucciardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakalarz is nu in balbezit. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Zrinzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Alarcón met een sublieme pass. Ogryczak speelt de bal door. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek schiet op doel. Bakalarz probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Lukierek met een sublieme pass. Pazio rent richting de bal. Pazio probeert naar een medespeler te passen. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek schiet op doel. Zrinzo bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Zrinzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

23e minuut.
Lukierek speelt de bal door. Klungelig pakt Cucciardi de bal. Bakalarz is nu in balbezit. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Mallia geeft een lange en hoge pass. Daar is Sobierajski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sobierajski geeft een hoge lob. Bakalarz maakt een snoekduik en kopt de bal. Zrinzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Pazio passt de bal met de wreef. Alarcón bereikt de bal nog maar net als eerste. Alarcón passt de bal in één keer door. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Zrinzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pazio passt de bal zonder na te denken. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lukierek rent richting de bal. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lukierek bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:1

36e minuut.
Bakalarz onderschept slim de pass. Bakalarz passt de bal met de wreef. Lukierek rent richting de bal. Lukierek draait met de bal, schiet en ... Mallia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:2

37e minuut.
Alarcón geeft de bal voor. Bakalarz kopt de bal weg. Lukierek heeft problemen om de bal te vangen. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Pavia rent richting de bal. Bakalarz onderschept slim de pass. Lukierek is nu in balbezit. Bakalarz rent richting de bal. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Ogryczak verovert de bal door een tackle van achteren. Ogryczak passt de bal in één keer door. Bakalarz probeert naar een medespeler te passen. Lukierek rent richting de bal. Lukierek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cucciardi is nu in balbezit. de las Heras onderschept slim de pass. de las Heras met een sublieme pass. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ġebel San Martin Wolves 81%, Pawla Wolves 19%.
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:2

46e minuut.
Scicluna verovert de bal door een tackle van achteren. Scicluna speelt de bal door. Cassola rent richting de bal. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Zrinzo bokst de bal weg.

48e minuut.
Lukierek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barros komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak passt de bal met de wreef. Enríquez onderschept slim de pass. Pazio geeft de bal voor. Bakalarz maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Enríquez is nu in balbezit. Enríquez geeft een hoge lob. Cassola kopt de bal weg. Pazio rent richting de bal. Pazio geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Mallia geeft de bal voor. de las Heras kopt de bal weg. Bakalarz heeft problemen om de bal te vangen. Barros rent richting de bal. Barros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ogryczak kopt de bal weg. Mallia probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:3

62e minuut.
Alarcón geeft een hoge lob. Pazio speelt de bal door. Barros heeft problemen om de bal te vangen. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Barros rent richting de bal. Barros haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mallia de bal onder controle te krijgen. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:4

69e minuut.
de las Heras rent richting de bal. de las Heras geeft een hoge lob. Ogryczak speelt de bal door. Bakalarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bakalarz draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sobierajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobierajski probeert naar een medespeler te passen. de las Heras bereikt de bal nog maar net als eerste. de las Heras geeft de bal voor. Barros kopt de bal weg. Zrinzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Bakalarz is nu in balbezit. Ogryczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ogryczak geeft de bal voor. Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. Barros schiet op doel. Zrinzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:5

90e minuut.
Pavia rent richting de bal. Barros onderschept slim de pass. Barros met een sublieme pass. Bakalarz is nu in balbezit. Bakalarz haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zrinzo bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ġebel San Martin Wolves 83%, Pawla Wolves 17%.
Ġebel San Martin Wolves - Pawla Wolves 0:5