Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hamrun Spartans FC Liver Bull
Normal Tactiek M-532 LAST
44% Balbezit 56%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 48
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen solide
waardeloos Verdedigen solide


4e minuut.
Ayada geeft een lange en hoge pass. Losco heeft problemen om de bal te vangen. Ainson speelt de bal door. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Alszer rent richting de bal. Alszer geeft de bal voor. Bukants kopt de bal weg. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Pitre` trapt de bal weg. Alszer speelt de bal door. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Ainson de bal. Ainson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:1

12e minuut.
Alszer kopt de bal weg. Pullicino rent richting de bal. Pullicino speelt de bal door. Ainson rent richting de bal. Ainson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Pullicino is nu in balbezit. Pullicino met een sublieme pass. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ... Lofaro probeert de bal aan de voet te houden. Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino passt de bal in één keer door. Gafa` heeft problemen om de bal te vangen. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson schiet op doel. Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Inworp. Bukants zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ainson geeft een hoge lob. Gafa` rent richting de bal. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Bukants met een sublieme pass. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitre` rent richting de bal. Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Filletti met een harde bal richting middenveld. Pullicino kopt de bal weg. Pullicino is nu in balbezit. Pullicino geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Pullicino geeft de bal voor. Lofaro kopt de bal weg. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:2

29e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Alszer zal de hoekschop nemen. Marmara heeft problemen om de bal te vangen. Gafa` rent richting de bal. Ainson rent richting de bal. Ainson draait met de bal, schiet en ... Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Gafa` heeft problemen om de bal te vangen. Gafa` passt de bal met de wreef. Daar is Ainson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ainson haalt uit met een fantastische trap. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:3

36e minuut.
Pullicino speelt de bal door. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` passt de bal met de wreef. Ainson rent richting de bal. Ainson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Bukants passt de bal zonder na te denken. Ainson is nu in balbezit. Gafa` rent richting de bal. Ainson is nu in balbezit. Ainson schiet op doel. Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Lofaro kopt de bal weg. Bukants kan de bal niet met de borst controleren. Bukants speelt de bal door. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Spartans FC 73%, Liver Bull 27%.
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:4

46e minuut.
Akifoğlu komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu geeft de bal voor. Alszer kopt de bal weg. Gafa` rent richting de bal. Gafa` geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:5

50e minuut.
Pullicino geeft een lange en hoge pass. Lofaro probeert de bal met de borst te controleren. Pullicino verovert de bal door een tackle van achteren. Pullicino geeft een lange en hoge pass. Gafa` krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gafa` rent richting de bal. Gafa` speelt de bal door. Bukants rent richting de bal. Ainson is nu in balbezit. Ainson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

52e minuut.
Bukants probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Akifoğlu probeert naar een medespeler te passen. Bukants met een sublieme pass. Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson passt de bal in één keer door. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` haalt uit met een fantastische trap. Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Klungelig pakt Testa de bal. Testa geeft een hoge lob. Lofaro kan de bal niet met de borst controleren. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:6

60e minuut.
Navea geeft een hoge lob. Ainson is nu in balbezit. Klungelig pakt Gafa` de bal. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Filletti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:7

63e minuut.
Losco bereikt de bal nog maar net als eerste. Losco geeft een lange en hoge pass. Alszer kopt de bal weg. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Ainson geeft de bal voor. Pitre` onderschept slim de pass. Alszer rent richting de bal. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:8

70e minuut.
Klungelig pakt Lofaro de bal. Pitre` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` verovert de bal door een tackle van achteren. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:9

71e minuut.
Ainson verovert de bal door een tackle van achteren. Gafa` heeft problemen om de bal te vangen. Ainson is nu in balbezit. Gafa` rent richting de bal. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Doeltrap. Filletti met een harde bal richting middenveld. Alszer kopt de bal weg. Gafa` rent richting de bal. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Alszer speelt de bal door. Klungelig pakt Pullicino de bal. Pullicino passt de bal met de wreef. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` schiet op doel. Filletti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:10

76e minuut.
Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino met een sublieme pass. Ainson is nu in balbezit. Ainson haalt uit met een fantastische trap. Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:11

77e minuut.
Akifoğlu met een sublieme pass. Alszer geeft een lange en hoge pass. Filletti probeert naar een medespeler te passen. Alszer rent richting de bal. Alszer geeft de bal voor. Filletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Pullicino onderschept slim de pass. Pullicino speelt de bal door. Gafa` probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ainson de bal. Ainson schiet op doel. Filletti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lofaro heeft problemen om de bal te vangen. Gafa` is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:12

82e minuut.
Akifoğlu kopt de bal weg. Pullicino heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino met een sublieme pass. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:13

83e minuut.
Alszer met een sublieme pass. Pullicino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Ainson is nu in balbezit. Ainson draait met de bal, schiet en ... Filletti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ainson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marmara rent richting de bal. Ainson verovert de bal door een tackle van achteren. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:14

85e minuut.
Gafa` passt de bal in één keer door. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Filletti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:15

86e minuut.
Gafa` met een sublieme pass. Alszer controleert de bal met de borst. Alszer passt de bal zonder na te denken. Ainson bereikt de bal nog maar net als eerste. Ainson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:16

89e minuut.
Gafa` heeft problemen om de bal te vangen. Pullicino probeert naar een medespeler te passen. Ainson rent richting de bal. Ainson haalt uit met een fantastische trap. Filletti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gafa` maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hamrun Spartans FC 90%, Liver Bull 10%.
Hamrun Spartans FC - Liver Bull 0:17