Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Għajn Tuffieħa Regatta Club Choppy F.C.
Normal Tactiek Classic 442
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
22 gemiddelde waardering 43
zwak Schieten uitstekend
slecht Passen goed
slecht Verdedigen solide


8e minuut.
Cucciardi is nu in balbezit. Mizzi is nu in balbezit. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi haalt uit met een fantastische trap. Tanti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:1

13e minuut.
Bartolo speelt de bal door. Speranza rent richting de bal. Speranza passt de bal zonder na te denken. Calleja rent richting de bal. Calleja schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:2

15e minuut.
Calleja met een sublieme pass. Mizzi rent richting de bal. Mizzi passt de bal met de wreef. Cucciardi heeft problemen om de bal te vangen. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kabulov verovert de bal door een tackle van achteren. Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:3

19e minuut.
Calleja onderschept slim de pass. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Bartolo is nu in balbezit. Bartolo passt de bal zonder na te denken. Mizzi rent richting de bal. Mizzi draait met de bal, schiet en ... Tanti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:4

33e minuut.
Daar is Fonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De Marco onderschept slim de pass. Debono bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Bartolo onderschept slim de pass. Bartolo geeft een hoge lob. Daar is Pulis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabulov is nu in balbezit. Kabulov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Stafrace rent richting de bal. Calleja verovert de bal door een tackle van achteren. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi schiet op doel. Tanti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Pulis de bal. Mizzi rent richting de bal. Mizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 74%, Choppy F.C. 26%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:5

46e minuut.
Cucciardi passt de bal zonder na te denken. Daar is Calleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calleja geeft een lange en hoge pass. Saliba bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:6

48e minuut.
Bartolo verovert de bal door een tackle van achteren. Bartolo geeft de bal voor. Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mizzi schiet op doel. Tanti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:7

49e minuut.
Mizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Calleja rent richting de bal. Calleja probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mizzi is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:8

50e minuut.
Calleja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tsitsanis komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Tsitsanis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De Marco is nu in balbezit. De Marco geeft een hoge lob. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Mizzi passt de bal met de wreef. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi draait met de bal, schiet en ... Saliba probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tanti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:9

57e minuut.
Debono probeert naar een medespeler te passen. Tsitsanis rent richting de bal. Met opzet legt Debono zijn tegenspeler op de grond. Debono krijgt een gele kaart. Tsitsanis raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsitsanis wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Fónagy kopt de bal weg. Tsitsanis rent richting de bal. Stafrace bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsitsanis geeft de bal voor. Tanti bokst de bal weg. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:10

61e minuut.
Tsitsanis speelt de bal door. Mizzi is nu in balbezit. Mizzi passt de bal zonder na te denken. Cucciardi is nu in balbezit. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Klungelig pakt Tsitsanis de bal. Tsitsanis geeft de bal voor. Saliba kopt de bal weg. Bartolo rent richting de bal. Bartolo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Kabulov passt de bal in één keer door. De Marco is nu in balbezit. De Marco passt de bal met de wreef. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mizzi rent richting de bal. Mizzi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:11

75e minuut.
De Marco heeft problemen om de bal te vangen. De Marco geeft een lange en hoge pass. Cucciardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucciardi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:12

77e minuut.
Tsitsanis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsitsanis probeert naar een medespeler te passen. Kabulov probeert naar een medespeler te passen. Cucciardi rent richting de bal. Cucciardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De Marco onderschept slim de pass. De Marco geeft de bal voor. Pulis heeft problemen om de bal te vangen. Kabulov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Tanti bokst de bal weg. Tanti probeert naar een medespeler te passen. Speranza speelt de bal door. Daar is Kabulov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kabulov geeft een lange en hoge pass. Cucciardi springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Paris geeft een hoge lob. Florenza rent richting de bal. Cassar Torreggiani maakt een afschuwelijke overtreding. Cassar Torreggiani is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Florenza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bartolo zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Na een snelle pass probeert Mizzi de bal onder controle te krijgen. Tsitsanis rent richting de bal. Tsitsanis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Għajn Tuffieħa Regatta Club 77%, Choppy F.C. 23%.
Għajn Tuffieħa Regatta Club - Choppy F.C. 0:12