Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
A..C.Baħrija Inter37
Normal Tactiek 4321 wing
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.1 gemiddelde waardering 46.1
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Daar is Gulia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca probeert naar een medespeler te passen. Bolić rent richting de bal. Bolić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Bologna de bal. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Cirilo heeft problemen om de bal te vangen. Grech Cumbo is nu in balbezit. Grech Cumbo haalt uit met een fantastische trap. Bonnici probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Musumeci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:1

9e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca passt de bal zonder na te denken. Bolić is nu in balbezit. Bolić draait met de bal, schiet en ... Musumeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Stafrace geeft de bal voor. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafrace rent richting de bal. Bolić verovert de bal door een tackle van achteren. Bolić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolić passt de bal met de wreef. Grech Cumbo rent richting de bal. Grech Cumbo draait met de bal, schiet en ... Musumeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:2

29e minuut.
Haber rent richting de bal. Haber passt de bal in één keer door. Daar is Grech Cumbo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bolić rent richting de bal. Bolić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca geeft een hoge lob. Stafrace rent richting de bal. Bolić onderschept slim de pass. Bolić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:3

33e minuut.
Cirilo geeft een lange en hoge pass. Bonnici geeft een lange en hoge pass. Filiciani is nu in balbezit. Bolić is nu in balbezit. Bolić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Grech Cumbo is nu in balbezit. Bologna is nu in balbezit. Bologna geeft een hoge lob. Grech Cumbo rent richting de bal. Grech Cumbo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Stafrace rent richting de bal. Stafrace geeft een lange en hoge pass. Zimermann is nu in balbezit. Filiciani verovert de bal door een tackle van achteren. Filiciani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Haber met een sublieme pass. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Grech Cumbo rent richting de bal. Bolić is nu in balbezit. Bolić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Haber verovert de bal door een tackle van achteren. Haber passt de bal met de wreef. Bolić rent richting de bal. Bolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A..C.Baħrija 75%, Inter37 25%.
A..C.Baħrija - Inter37 0:4

46e minuut.
Sevasta komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Grixti rent richting de bal. Sevasta onderschept slim de pass. Sevasta passt de bal in één keer door. Bolić is nu in balbezit. Bolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Grixti probeert de bal met de borst te controleren. Cirilo met een sublieme pass. Klungelig pakt Stafrace de bal. Bolić rent richting de bal. Bolić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Bolić probeert de bal met de borst te controleren. Bonnici is nu in balbezit. Sevasta onderschept slim de pass. Sevasta schiet op doel. Musumeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:5

50e minuut.
Grixti passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Stafrace de bal onder controle te krijgen. Bolić rent richting de bal. Bolić schiet op doel. Musumeci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:6

53e minuut.
Musumeci met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Cirilo de bal. Cirilo speelt de bal door. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Sant Manduca onderschept slim de pass. Sant Manduca passt de bal in één keer door. Bolić is nu in balbezit. Bolić heeft problemen om de bal te vangen. Bolić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Grixti rent richting de bal. Sant Manduca verovert de bal door een tackle van achteren. Sant Manduca geeft een hoge lob. Bolić rent richting de bal. Bolić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gatt trapt de bal weg. Grixti heeft problemen om de bal te vangen. Sevasta rent richting de bal. Sevasta draait met de bal, schiet en ... Musumeci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:7

62e minuut.
Cirilo passt de bal in één keer door. Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta passt de bal zonder na te denken. Bolić is nu in balbezit. Bolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:8

65e minuut.
Haber rent richting de bal. Haber passt de bal zonder na te denken. Sevasta rent richting de bal. Bolić is nu in balbezit. Bolić haalt uit met een fantastische trap. Musumeci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Stafrace probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Carro geeft de bal voor. Sevasta rent richting de bal. Sevasta geeft een hoge lob. Bolić is nu in balbezit. Bolić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:9

72e minuut.
Stafrace kopt de bal weg. Cirilo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cirilo geeft een hoge lob. Filiciani geeft een lange en hoge pass. Sevasta maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:10

74e minuut.
Filiciani geeft een lange en hoge pass. Cirilo kopt de bal weg. Klungelig pakt Bolić de bal. Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:11

75e minuut.
Rosso bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosso passt de bal zonder na te denken. Aloisio heeft problemen om de bal te vangen. Bolić rent richting de bal. Bolić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Sevasta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bologna. Sevasta is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sant Manduca zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bolić rent richting de bal. Bolić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stafrace speelt de bal door. Filiciani rent richting de bal. Filiciani draait met de bal, schiet en ... Musumeci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolić rent richting de bal. Bolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:12

82e minuut.
Sant Manduca bereikt de bal nog maar net als eerste. Sant Manduca met een sublieme pass. Sevasta is nu in balbezit. Sevasta draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:13

86e minuut.
Bolić is nu in balbezit. Bolić passt de bal met de wreef. Filiciani probeert naar een medespeler te passen. Bolić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:14

87e minuut.
Bojdoł met een sublieme pass. Filiciani bereikt de bal nog maar net als eerste. Filiciani met een sublieme pass. Bolić rent richting de bal. Bolić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Casolani geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Haber de bal. Haber geeft een hoge lob. Bolić rent richting de bal. Bolić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
A..C.Baħrija - Inter37 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: A..C.Baħrija 80%, Inter37 20%.
A..C.Baħrija - Inter37 0:15