Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. OLIPIÄ Vida Cocoteros
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 16
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Klungelig pakt Gaitan de bal. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gaitan zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Gaitan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

5e minuut.
Fajardo passt de bal met de wreef. Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence passt de bal met de wreef. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Doeltrap. Ochoa trapt de bal weg van het doel. Jimenez kopt de bal weg. Bier rent richting de bal. Bier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 1:0

12e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León geeft een hoge lob. Midence is nu in balbezit. Midence haalt uit met een fantastische trap. Celix probeert de bal aan de voet te houden. Ochoa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Alvarenga is nu in balbezit. Midence is nu in balbezit. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 1:1

27e minuut.
Celix bereikt de bal nog maar net als eerste. Celix met een sublieme pass. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 1:2

32e minuut.
Doeltrap. Valle met een harde bal richting middenveld. Midence kopt de bal weg. De León bereikt de bal nog maar net als eerste. De León draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Pavón geeft een hoge lob. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga schiet op doel. Ochoa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
De León is nu in balbezit. De León passt de bal zonder na te denken. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. Huete onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 61%, Vida Cocoteros 39%.
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 1:2

50e minuut.
Moya verovert de bal door een tackle van achteren. Moya geeft de bal voor. Valle geeft een lange en hoge pass. Alvarenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Alvarenga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hedman geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Valle onderschept slim de pass. Bier heeft problemen om de bal te vangen. Bier schiet op doel. Hara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Aplicano rent richting de bal. Aplicano haalt uit met een fantastische trap. Hara probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 2:2

60e minuut.
Alvarenga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Amador komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Galo geeft een hoge lob. De León kopt de bal weg. Midence is nu in balbezit. Amador rent richting de bal. Amador schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 2:3

70e minuut.
Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence met een sublieme pass. Amador is nu in balbezit. Amador draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 2:4

73e minuut.
Fajardo geeft een hoge lob. De León is nu in balbezit. Cerna maakt een afschuwelijke overtreding. Cerna krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Jimenez geeft een hoge lob. Aplicano probeert de bal aan de voet te houden. Bier rent richting de bal. Bier haalt uit met een fantastische trap. Galo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 41%, Vida Cocoteros 59%.
FC. OLIPIÄ - Vida Cocoteros 2:4