Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Turtle Hermit Sport School
Normal Tactiek 343
44% Balbezit 56%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 32.1
average Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Borjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustamante speelt de bal door. Siu Ki met een sublieme pass. Almendra heeft problemen om de bal te vangen. Almendra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Siu Ki probeert naar een medespeler te passen. Osmanov rent richting de bal. Osmanov speelt de bal door. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Siu Ki met een snelle inworp. Almendra is nu in balbezit. Almendra schiet op doel. Frejie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Turtle Hermit Sport School 0:1

25e minuut.
Padilla onderschept slim de pass. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov speelt de bal door. Zablah rent richting de bal. Zablah haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Padilla verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanov speelt de bal door. Zablah heeft problemen om de bal te vangen. Zablah haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Vigil rent richting de bal. Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vigil. Vigil krijgt een gele kaart. Castañeda wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Castañeda kan niet meer verder spelen. Tejada komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Inworp. Vigil met de inworp. Almendra met een sublieme pass. Zablah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zablah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 66%, Turtle Hermit Sport School 34%.
Universidad Malignos - Turtle Hermit Sport School 0:1

51e minuut.
Almendra rent richting de bal. Corea bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov onderschept slim de pass. Almendra rent richting de bal. Almendra schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Daar is Zablah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Almendra rent richting de bal. Zablah rent richting de bal. Zablah draait met de bal, schiet en ... Frejie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Turtle Hermit Sport School 0:2

70e minuut.
Zablah passt de bal in één keer door. Almendra rent richting de bal. Almendra passt de bal zonder na te denken. Osmanov is nu in balbezit. Osmanov draait met de bal, schiet en ... Frejie kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osmanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Corea heeft problemen om de bal te vangen. Osmanov rent richting de bal. Osmanov passt de bal zonder na te denken. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Almendra haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Padilla geeft een lange en hoge pass. Osmanov kopt de bal weg. Klungelig pakt Sandoval de bal. Zablah is nu in balbezit. Zablah schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Brenes bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil onderschept slim de pass. Vigil passt de bal in één keer door. Almendra is nu in balbezit. Almendra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Urueña trapt de bal weg. Brenes kopt de bal weg. Borjas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Sandoval kopt de bal weg. Duron bereikt de bal nog maar net als eerste. Siu Ki verovert de bal door een tackle van achteren. Siu Ki geeft een hoge lob. Zablah krijgt zijn hoofd ertegen. Frejie bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 66%, Turtle Hermit Sport School 34%.
Universidad Malignos - Turtle Hermit Sport School 0:2