Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johan16 Atletico Cabañas
Normal Tactiek 532
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 37.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


1e minuut.
Hederman is nu in balbezit. Hederman geeft de bal voor. Castejon controleert de bal met de borst. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ... Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:1

2e minuut.
Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Benegas rent richting de bal. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Belea met een sublieme pass. Lujan rent richting de bal. Antoś bereikt de bal nog maar net als eerste. Antoś draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Castejon de bal onder controle te krijgen. Talbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:2

11e minuut.
Casco speelt de bal door. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Cabrera passt de bal met de wreef. Antoś is nu in balbezit. Antoś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Castejon is nu in balbezit. Chrysovergis speelt de bal door. Antoś rent richting de bal. Antoś schiet op doel. Talbott probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:3

33e minuut.
Inworp. Jackson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Antoś is nu in balbezit. Antoś passt de bal in één keer door. Chrysovergis geeft de bal voor. Paal! Casco bereikt de bal nog maar net als eerste. Casco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:4

38e minuut.
Jackson onderschept slim de pass. Jackson met een sublieme pass. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel. Talbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:5

39e minuut.
Alcerro onderschept slim de pass. Alcerro geeft de bal voor. Belea speelt de bal door. Daar is Antoś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Antoś schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Aguilera probeert naar een medespeler te passen. Enamorado kopt de bal weg. Cabrera speelt de bal door. Casco rent richting de bal. Casco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 71%, Atletico Cabañas 29%.
Johan16 - Atletico Cabañas 0:6

53e minuut.
Ziad is nu in balbezit. Ziad passt de bal in één keer door. Antoś is nu in balbezit. Antoś haalt uit met een fantastische trap. Talbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:7

55e minuut.
Chrysovergis passt de bal in één keer door. Casco speelt de bal door. Klungelig pakt Castejon de bal. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:8

57e minuut.
Casco passt de bal met de wreef. Daar is Cabrera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabrera met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra passt de bal zonder na te denken. Alcerro rent richting de bal. Casco verovert de bal door een tackle van achteren. Casco draait met de bal, schiet en ... Talbott verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:9

69e minuut.
Almendra passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Chrysovergis de bal. Chrysovergis geeft een hoge lob. Casco rent richting de bal. Casco draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Chrysovergis rent richting de bal. Chrysovergis speelt de bal door. Antoś is nu in balbezit. Antoś schiet op doel. Talbott werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:10

78e minuut.
Castejon bereikt de bal nog maar net als eerste. Castejon geeft de bal voor. Inworp. Jackson met een snelle inworp. Chrysovergis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Casco onderschept slim de pass. Casco met een sublieme pass. Antoś rent richting de bal. Antoś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:11

86e minuut.
Daar is Ziad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ziad passt de bal met de wreef. Antoś is nu in balbezit. Antoś draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Atletico Cabañas 0:12

90e minuut.
Chrysovergis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chrysovergis geeft de bal voor. Antoś rent richting de bal. Antoś haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 77%, Atletico Cabañas 23%.
Johan16 - Atletico Cabañas 0:12