Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua Hambrientos CD Guascoran
Normal Tactiek Killer
40% Balbezit 60%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten very good
average Passen adequate
unsatisfactory Verdedigen adequate


1e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal in één keer door. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta haalt uit met een fantastische trap. Montes werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:1

4e minuut.
Gudiel rent richting de bal. Gudiel passt de bal met de wreef. Aguirre met een sublieme pass. Fratta rent richting de bal. Fratta haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Fratta heeft problemen om de bal te vangen. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Figueroa probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

6e minuut.
Valeriano met een snelle inworp. Andino is nu in balbezit. Calderon onderschept slim de pass. Calderon probeert naar een medespeler te passen. Castillo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:2

7e minuut.
Zuniga rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal in één keer door. Fratta is nu in balbezit. Fratta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gudiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gudiel geeft een lange en hoge pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. Montes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:3

13e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een hoge lob. Valeriano heeft problemen om de bal te vangen. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Calderon probeert naar een medespeler te passen. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Castillo is nu in balbezit. Fratta onderschept slim de pass. Fratta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tejeda onderschept slim de pass. Tejeda geeft een lange en hoge pass. Fratta heeft problemen om de bal te vangen. Castillo is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Andino bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda verovert de bal door een tackle van achteren. Tejeda passt de bal met de wreef. Fratta is nu in balbezit. Fratta haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:4

25e minuut.
Calderon rent richting de bal. Calderon passt de bal met de wreef. Aguirre geeft een hoge lob. Fratta rent richting de bal. Fratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:5

27e minuut.
Tejeda met een sublieme pass. Márquez met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta is nu in balbezit. Fratta schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda rent richting de bal. Tejeda geeft een hoge lob. Fratta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:6

31e minuut.
Raudales geeft een hoge lob. Calderon kopt de bal weg. Gudiel met een sublieme pass. Fratta rent richting de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Montes probeert naar een medespeler te passen. Tejeda kopt de bal weg. Klungelig pakt Espinoza de bal. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Inworp. Raudales met een snelle inworp. Márquez geeft een hoge lob. Fratta is nu in balbezit. Fratta draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:7

42e minuut.
Montes speelt de bal door. Márquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Alcantara de bal. Tejeda rent richting de bal. Tejeda geeft de bal voor. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Gudiel kopt de bal weg. Fratta is nu in balbezit. Fratta haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Figueroa de bal onder controle te krijgen. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Alcantara rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre passt de bal met de wreef. Fratta rent richting de bal. Fratta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Hambrientos 83%, CD Guascoran 17%.
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:8

48e minuut.
Perecemli probeert naar een medespeler te passen. Tejeda geeft de bal voor. Figueroa is nu in balbezit. Fratta verovert de bal door een tackle van achteren. Fratta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:9

50e minuut.
Espinoza heeft problemen om de bal te vangen. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda schiet op doel. Valeriano kopt de bal weg. Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Montes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Klungelig pakt Andino de bal. Gudiel is nu in balbezit. Gudiel met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Perecemli geeft de bal voor. Márquez rent richting de bal. Márquez geeft een lange en hoge pass. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Raus kopt de bal weg. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre geeft een hoge lob. Fratta is nu in balbezit. Fratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Raus rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rubio. Raus is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Raus zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fratta rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:10

59e minuut.
Tejeda passt de bal met de wreef. Calderon rent richting de bal. Calderon passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fratta de bal. Fratta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Figueroa met een harde bal richting middenveld. Tejeda rent richting de bal. Tejeda passt de bal in één keer door. Márquez is nu in balbezit. Márquez geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Inworp. Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda geeft de bal voor. Fratta maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Márquez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda speelt de bal door. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Rivera probeert de bal met de borst te controleren. Raus verovert de bal door een tackle van achteren. Raus geeft een lange en hoge pass. Aguirre controleert de bal met de borst. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:11

71e minuut.
Espinoza is nu in balbezit. Espinoza geeft de bal voor. Inworp. Raudales zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Márquez geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Gudiel probeert de bal aan de voet te houden. Tejeda is nu in balbezit. Tejeda met een sublieme pass. Fratta is nu in balbezit. Fratta haalt uit met een fantastische trap. Paal!

77e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre passt de bal zonder na te denken. Fratta is nu in balbezit. Fratta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Perecemli rent richting de bal. Perecemli passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gudiel de bal. Gudiel geeft de bal voor. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Alcantara speelt de bal door. Raus speelt de bal door. Calderon heeft problemen om de bal te vangen. Calderon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Rivera kan de bal niet met de borst controleren. Perecemli geeft een lange en hoge pass. Fratta is nu in balbezit. Fratta geeft de bal voor. Aguirre maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Hambrientos 85%, CD Guascoran 15%.
Motagua Hambrientos - CD Guascoran 0:12