Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Marsupiales Real San Pedro FC
Normal Tactiek New2017
40% Balbezit 60%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Arteaga passt de bal in één keer door. Pazoła probeert naar een medespeler te passen. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Stříbrný verovert de bal door een tackle van achteren. Stříbrný geeft een hoge lob. Heinz rent richting de bal. Emerim rent richting de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pazoła probeert naar een medespeler te passen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan passt de bal met de wreef. Emerim is nu in balbezit. Emerim haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:1

12e minuut.
Aguirre rent richting de bal. Aguirre passt de bal met de wreef. Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Emerim verovert de bal door een tackle van achteren. Emerim haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Chavarria heeft problemen om de bal te vangen. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautakoski verovert de bal door een tackle van achteren. Emerim rent richting de bal. Emerim draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chavarria is nu in balbezit. Chavarria geeft de bal voor. Discua heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Arteaga draait met de bal, schiet en ... Faraj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obrejan kopt de bal weg. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Emerim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:2

24e minuut.
Bardales rent richting de bal. Pazoła verovert de bal door een tackle van achteren. Pazoła passt de bal met de wreef. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arteaga met een snelle inworp. Casey is nu in balbezit. Casey geeft een lange en hoge pass. Emerim springt en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Rautakoski passt de bal in één keer door. Daar is Arteaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arteaga met een sublieme pass. Emerim rent richting de bal. Emerim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Emerim haalt uit met een fantastische trap. Chavarria probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mikayilov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Emerim springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:3

44e minuut.
Zapata heeft problemen om de bal te vangen. Obrejan bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrejan probeert naar een medespeler te passen. Emerim rent richting de bal. Emerim draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 84%, Real San Pedro FC 16%.
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:3

46e minuut.
Rebolledo passt de bal in één keer door. Emerim is nu in balbezit. Chavarria begaat een overtreding. Emerim raakt geblesseerd tijdens het duel. Rautakoski wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:4

59e minuut.
Zapata geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pazoła met de inworp. Rautakoski controleert de bal met de borst. Rautakoski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Pazoła passt de bal in één keer door. Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov speelt de bal door. Emerim is nu in balbezit. Emerim draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Mikayilov probeert naar een medespeler te passen. Emerim bereikt de bal nog maar net als eerste. Heinz is nu in balbezit. Emerim onderschept slim de pass. Emerim draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:5

77e minuut.
Arteaga met een sublieme pass. Obrejan is nu in balbezit. Obrejan passt de bal met de wreef. Emerim rent richting de bal. Emerim schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Casey rent richting de bal. Arteaga is nu in balbezit. Arteaga speelt de bal door. Emerim is nu in balbezit. Emerim haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Faraj speelt de bal door. Mikayilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikayilov passt de bal met de wreef. Arteaga heeft problemen om de bal te vangen. Arteaga draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rautakoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautakoski probeert naar een medespeler te passen. Emerim is nu in balbezit. Emerim haalt uit met een fantastische trap. Faraj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 77%, Real San Pedro FC 23%.
Leones Marsupiales - Real San Pedro FC 0:6