Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
INVERGUIABLES FC volton
Normal Tactiek Oak-W
40% Balbezit 60%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 39
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 48.7
weak Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Baquedano is nu in balbezit. Puerta onderschept slim de pass. Puerta geeft een lange en hoge pass. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... Coto kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

2e minuut.
Taretto schiet op doel. Claros probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Conde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heinz met een harde bal richting middenveld. Puerta kopt de bal weg. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:1

14e minuut.
Baquedano passt de bal met de wreef. Tejada bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Depdep. Tejada raakt geblesseerd tijdens het duel. Baquedano met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Salinas trapt de bal weg. Bonilla rent richting de bal. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:2

17e minuut.
Balaci passt de bal in één keer door. Taretto rent richting de bal. Heinz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Heinz krijgt een gele kaart. Taretto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taretto neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:3

19e minuut.
Lobo is nu in balbezit. Lobo speelt de bal door. Puerta geeft een lange en hoge pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Conde passt de bal zonder na te denken. Bonilla geeft een hoge lob. Claros kan de bal niet met de borst controleren. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:4

21e minuut.
Inworp. Conde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:5

24e minuut.
Heinz geeft een hoge lob. Inworp. Balaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Puerta kopt de bal weg. Conde rent richting de bal. Ferrufino bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde onderschept slim de pass. Conde geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Brichta geeft een lange en hoge pass. Baquedano heeft problemen om de bal te vangen. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto passt de bal zonder na te denken. Daar is Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde schiet op doel. Na een snelle pass probeert Claros de bal onder controle te krijgen. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:6

30e minuut.
Depdep zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Baquedano maakt een afschuwelijke overtreding. Baquedano krijgt een gele kaart. Balaci raakt geblesseerd tijdens het duel. Bonilla met een snel genomen vrije trap. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Coto probeert wanhopig de bal te grijpen. Klungelig pakt Conde de bal. Conde draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte passt de bal zonder na te denken. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:7

36e minuut.
Coto met een sublieme pass. Puerta kopt de bal weg. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde geeft de bal voor. Taretto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:8

40e minuut.
Depdep verovert de bal door een tackle van achteren. Depdep speelt de bal door. Conde probeert naar een medespeler te passen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Klungelig pakt Taretto de bal. Heinz rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Coto werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:9

44e minuut.
Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INVERGUIABLES FC 85%, volton 15%.
INVERGUIABLES FC - volton 0:9

48e minuut.
Puerta verovert de bal door een tackle van achteren. Puerta geeft een hoge lob. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Bolchiş kopt de bal weg. Daar is Conde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Conde speelt de bal door. Klungelig pakt Taretto de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:10

54e minuut.
Cárcamo rent richting de bal. Bonilla verovert de bal door een tackle van achteren. Bonilla speelt de bal door. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Bonilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla geeft een lange en hoge pass. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Coto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:11

61e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal in één keer door. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Coto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:12

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Heinz trapt de bal weg van het doel. Puerta kopt de bal weg. Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde geeft een lange en hoge pass. Crespo heeft problemen om de bal te vangen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Balaci draait met de bal, schiet en ... Claros kopt de bal weg. Daar is Puerta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:13

75e minuut.
Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla speelt de bal door. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Conde met de inworp. Puerta is nu in balbezit. Puerta passt de bal zonder na te denken. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Taretto springt en kopt de bal. Daar is Heinz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel. Coto probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
INVERGUIABLES FC - volton 0:14

81e minuut.
Puerta geeft een hoge lob. Heinz kopt de bal weg. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ... Coto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Cárcamo de bal. Bonilla is nu in balbezit. Bonilla geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

87e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puerta met een snelle inworp. Ferrufino is nu in balbezit. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: INVERGUIABLES FC 89%, volton 11%.
INVERGUIABLES FC - volton 0:14