Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Meloneros FC COLOCOLO
Normal Tactiek prueba
44% Balbezit 56%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
21.1 gemiddelde waardering 38.5
weak Schieten good
weak Passen adequate
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Baca probeert naar een medespeler te passen. Fiallos rent richting de bal. Krzemiński verovert de bal door een tackle van achteren. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap. Santos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - FC COLOCOLO 0:1

6e minuut.
Na een snelle pass probeert Canizales de bal onder controle te krijgen. Kerkai probeert naar een medespeler te passen. Campino probeert naar een medespeler te passen. Sandri rent richting de bal. Sandri schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Hlopík onderschept slim de pass. Hlopík speelt de bal door. Albán speelt de bal door. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Baca speelt de bal door. Kerkai is nu in balbezit. Kerkai passt de bal met de wreef. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Inworp. Fetraś zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Albán geeft een hoge lob. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino haalt uit met een fantastische trap. Santos bokst de bal weg.

43e minuut.
Sandri onderschept slim de pass. Sandri passt de bal zonder na te denken. Arango rent richting de bal. Campino verovert de bal door een tackle van achteren. Campino draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fetraś probeert naar een medespeler te passen. Albán met een sublieme pass. Campino is nu in balbezit. Campino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 80%, FC COLOCOLO 20%.
Verdes Meloneros - FC COLOCOLO 0:1

50e minuut.
Pizzo geeft een hoge lob. Vasquez rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fetraś. Fetraś krijgt een gele kaart. Vasquez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

53e minuut.
Vasquez passt de bal zonder na te denken. Pizzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pizzo passt de bal zonder na te denken. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Pizzo verovert de bal door een tackle van achteren. Pizzo geeft de bal voor. Klungelig pakt Alvarenga de bal. Krzemiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzemiński schiet op doel. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Kerkai verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkai passt de bal met de wreef. Sandri is nu in balbezit. Sandri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Sandri is nu in balbezit. Sandri probeert naar een medespeler te passen. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński schiet op doel. Alvarenga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Canizales rent richting de bal. Kerkai verovert de bal door een tackle van achteren. Kerkai speelt de bal door. Campino rent richting de bal. Campino draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Albán geeft de bal voor. Kerkai speelt de bal door. Campino rent richting de bal. Sandri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandri schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 69%, FC COLOCOLO 31%.
Verdes Meloneros - FC COLOCOLO 0:1