Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Locos Felinos Bronco Betico fc ch
Normal Tactiek Winningeleven
47% Balbezit 53%
69% Spel op eigen helft 31%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 35.7
weak Schieten excellent
weak Passen good
weak Verdedigen average


18e minuut.
Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

24e minuut.
Galo geeft de bal voor. Inworp. Valderrama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Osorio maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bardales heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:1

32e minuut.
Alcerro probeert naar een medespeler te passen. Osorio is nu in balbezit. Pfuhler rent richting de bal. Valderrama rent richting de bal. Valderrama haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:2

34e minuut.
Inworp. Martel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler geeft de bal voor. Osorio krijgt zijn hoofd ertegen. Garay probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:3

36e minuut.
Casco heeft problemen om de bal te vangen. Martel onderschept slim de pass. Martel speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:4

40e minuut.
De León bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:5

41e minuut.
Daar is Adriano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio is nu in balbezit. Klungelig pakt Osorio de bal. Osorio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Bardales de bal onder controle te krijgen. Garay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:6

44e minuut.
Alcerro bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfuhler is nu in balbezit. Pfuhler geeft een hoge lob. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 69%, Bronco Betico fc ch 31%.
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:7

52e minuut.
Deras speelt de bal door. Pfuhler bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcerro rent richting de bal. Pfuhler speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Garay bokst de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:8

57e minuut.
Osorio speelt de bal door. Daar is Alcerro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:9

58e minuut.
De León passt de bal in één keer door. Galo is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Garay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:10

60e minuut.
Bobadilla geeft de bal voor. Alcerro kopt de bal weg. Klungelig pakt Bardales de bal. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:11

64e minuut.
Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Alcerro is nu in balbezit. Martel speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Garay bokst de bal weg.

67e minuut.
Deras met de inworp. Pfuhler met een sublieme pass. Daar is Bardales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Doeltrap. Samuel trapt de bal weg van het doel. Pfuhler met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ... Garay bokst de bal weg. Alcerro rent richting de bal. Alcerro schiet op doel. Garay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:12

79e minuut.
Doeltrap. Garay trapt de bal weg van het doel. Inworp. Bobadilla zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garay trapt de bal weg. Pfuhler kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Garay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Casco geeft de bal voor. Inworp. Martel met een snelle inworp. Alcerro rent richting de bal. Alcerro schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Deras kopt de bal weg. Pfuhler controleert de bal met de borst. Pfuhler passt de bal zonder na te denken. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Doeltrap. Garay met een harde bal richting middenveld. Pfuhler kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Garay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Locos Felinos 70%, Bronco Betico fc ch 30%.
Locos Felinos - Bronco Betico fc ch 0:12