Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veloces Indios FC. REAL ESPAÑA
Normal Tactiek YISUS
43% Balbezit 57%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 32
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 43.8
weak Schieten good
unsatisfactory Passen solid
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Donaire speelt de bal door. Morales is nu in balbezit. Morales passt de bal zonder na te denken. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Galvez geeft de bal voor. Armijo kopt de bal weg. Morales probeert naar een medespeler te passen. Daar is Abudoj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Inworp. Giron met de inworp. Hasburn is nu in balbezit. Aguirre verovert de bal door een tackle van achteren. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Suazo bokst de bal weg.

10e minuut.
Ortega controleert de bal met de borst. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales passt de bal zonder na te denken. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC. REAL ESPAÑA 0:1

11e minuut.
Mayes probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Aguirre de bal. Morales schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Morales krijgt een gele kaart. Aguirre roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Aguirre kan niet meer verder spelen. Heinz komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Daar is Morales, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales onderschept slim de pass. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Galvez rent richting de bal. Hasburn onderschept slim de pass. Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Morales is nu in balbezit. Morales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Galvez is nu in balbezit. Lozano probeert naar een medespeler te passen. Armijo rent richting de bal. Giron onderschept slim de pass. Giron geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Hasburn probeert naar een medespeler te passen. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj passt de bal met de wreef. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrientos met een harde bal richting middenveld. Donaire kopt de bal weg. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Varela met een harde bal richting middenveld. Wiaderny kopt de bal weg. Klungelig pakt Morales de bal. Morales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC. REAL ESPAÑA 0:2

29e minuut.
Wiaderny zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Donaire rent richting de bal. Donaire passt de bal in één keer door. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj schiet op doel. Barrientos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC. REAL ESPAÑA 0:3

30e minuut.
Mayes heeft problemen om de bal te vangen. Ortega is nu in balbezit. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj geeft een lange en hoge pass. Varela kopt de bal weg. Barrientos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Indios 73%, FC. REAL ESPAÑA 27%.
Veloces Indios - FC. REAL ESPAÑA 0:3

49e minuut.
Wiaderny verovert de bal door een tackle van achteren. Donaire heeft problemen om de bal te vangen. Donaire passt de bal zonder na te denken. Lozano rent richting de bal. Lozano probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Lozano met de inworp. Klungelig pakt Perales de bal. Perales met een sublieme pass. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Morales rent richting de bal. Morales passt de bal zonder na te denken. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Matta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Morales rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lozano neemt de hoekschop. Morales bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arambu geeft een hoge lob. Matta kopt de bal weg. Hasburn speelt de bal door. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Chatu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Donaire met een snelle inworp. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Wiaderny onderschept slim de pass. Wiaderny geeft de bal voor. Abudoj rent richting de bal. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Galvez heeft problemen om de bal te vangen. Abudoj is nu in balbezit. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Morales rent richting de bal. Morales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ortega passt de bal zonder na te denken. Morales met een sublieme pass. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Morales rent richting de bal. Morales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Abudoj speelt de bal door. Klungelig pakt Ortega de bal. Wiaderny rent richting de bal. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj haalt uit met een fantastische trap. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Klungelig pakt Matta de bal. Hasburn rent richting de bal. Hasburn geeft een hoge lob. Abudoj rent richting de bal. Abudoj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiaderny verovert de bal door een tackle van achteren. Wiaderny geeft de bal voor. Abudoj bereikt de bal nog maar net als eerste. Abudoj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Indios 72%, FC. REAL ESPAÑA 28%.
Veloces Indios - FC. REAL ESPAÑA 0:3