Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libelulas Caballeros Suyapa F.C.
Normal Tactiek CTT1
43% Balbezit 57%
71% Spel op eigen helft 29%
1 Doelpogingen 37
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 42.8
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Ulloa speelt de bal door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula speelt de bal door. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Deiss kopt de bal weg. Klungelig pakt Kominek de bal. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek onderschept slim de pass. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:1

9e minuut.
Irda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bai met de inworp. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ... Paal! Eleno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:2

11e minuut.
Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bai verovert de bal door een tackle van achteren. Bai probeert naar een medespeler te passen. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Eleno trapt de bal weg. Inworp. Videa met de inworp. Deiss rent richting de bal. Deiss draait met de bal, schiet en ... Eleno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Irda onderschept slim de pass. Kula onderschept slim de pass. Kula passt de bal in één keer door. Kominek is nu in balbezit. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Eleno verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:3

18e minuut.
Midence passt de bal in één keer door. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Barcenas maakt een afschuwelijke overtreding. Barcenas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

19e minuut.
Daar is Nazar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss onderschept slim de pass. Deiss met een sublieme pass. Klungelig pakt Kominek de bal. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:4

21e minuut.
Videa met een snelle inworp. Deiss is nu in balbezit. Deiss geeft een hoge lob. Daar is Kula, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kula schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:5

22e minuut.
Klungelig pakt Hedman de bal. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek passt de bal in één keer door. Kula is nu in balbezit. Kula draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:6

27e minuut.
Kula passt de bal zonder na te denken. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel. Coto probeert de bal aan de voet te houden. Eleno werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:7

32e minuut.
Midence met de inworp. Ulloa rent richting de bal. Ulloa passt de bal met de wreef. Hedman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hedman draait met de bal, schiet en ... Ulloa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Midence is nu in balbezit. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula passt de bal met de wreef. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hedman rent richting de bal. Bai onderschept slim de pass. Bai met een sublieme pass. Deiss heeft problemen om de bal te vangen. Deiss geeft een lange en hoge pass. Eleno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Caballeros 73%, Suyapa F.C. 27%.
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:8

49e minuut.
Lara geeft de bal voor. Deiss kopt de bal weg. Kominek is nu in balbezit. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:9

53e minuut.
Canizales heeft problemen om de bal te vangen. Deiss onderschept slim de pass. Deiss met een sublieme pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Bai kopt de bal weg. Klungelig pakt Kula de bal. Kula passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... Eleno bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:10

57e minuut.
Bai is nu in balbezit. Kula is nu in balbezit. Kula passt de bal zonder na te denken. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Eleno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:11

63e minuut.
Bai raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Karyaka komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Karyaka zal de hoekschop nemen. Kula maakt een snoekduik en kopt de bal. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel. Eleno maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Irda rent richting de bal. Kula verovert de bal door een tackle van achteren. Kula geeft een lange en hoge pass. Kominek heeft problemen om de bal te vangen. Kominek draait met de bal, schiet en ... Eleno kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deiss rent richting de bal. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:12

65e minuut.
Nazar geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Videa met een snelle inworp. Deiss is nu in balbezit. Deiss draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Karyaka is nu in balbezit. Karyaka geeft de bal voor. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:13

70e minuut.
Karyaka passt de bal in één keer door. Kula bereikt de bal nog maar net als eerste. Kula geeft een lange en hoge pass. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:14

73e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Ulloa geeft een hoge lob. Deiss met een sublieme pass. Kominek rent richting de bal. Kominek haalt uit met een fantastische trap. Eleno bokst de bal weg. Kominek rent richting de bal. Kominek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:15

75e minuut.
Ulloa geeft een lange en hoge pass. Karyaka rent richting de bal. Karyaka passt de bal met de wreef. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Deiss is nu in balbezit. Deiss passt de bal zonder na te denken. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Kula speelt de bal door. Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kominek passt de bal zonder na te denken. Daar is Deiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:16

80e minuut.
Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Deiss is nu in balbezit. Deiss met een sublieme pass. Kominek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kominek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:17

89e minuut.
Daar is Kominek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Canizales is nu in balbezit. Kominek verovert de bal door een tackle van achteren. Kominek schiet op doel. Escobar probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Caballeros 70%, Suyapa F.C. 30%.
Libelulas Caballeros - Suyapa F.C. 0:17