Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vitagee FC Besiktas Chisinau
Normal Tactiek 3412 - fix
51% Balbezit 49%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
27.9 gemiddelde waardering 41.8
average Schieten solid
weak Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Dascălu geeft de bal voor. Inworp. Costeanu met de inworp. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia schiet op doel. Poyda bokst de bal weg. Aurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous onderschept slim de pass. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:1

4e minuut.
Bazatin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gašparik speelt de bal door. Donegan bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous rent richting de bal. Xydous draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Klungelig pakt Rincon de bal. Xydous is nu in balbezit. Rincon verovert de bal door een tackle van achteren. Bajucov rent richting de bal. Bajucov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:2

13e minuut.
Bajucov met een sublieme pass. Mişin geeft een lange en hoge pass. Savoia rent richting de bal. Savoia schiet op doel. Poyda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

16e minuut.
Daar is Costeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məhərrəmov rent richting de bal. Məhərrəmov passt de bal zonder na te denken. Daar is Savoia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savoia haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Daar is Costeanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Costeanu geeft een lange en hoge pass. Rincon probeert de bal aan de voet te houden. Xydous rent richting de bal. Xydous schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Sgherri controleert de bal met de borst. Barajas rent richting de bal. Barajas passt de bal met de wreef. Xydous rent richting de bal. Xydous haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Savoia rent richting de bal. Savoia met een sublieme pass. Xydous rent richting de bal. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Poyda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:3

26e minuut.
Gašparik is nu in balbezit. Bajucov onderschept slim de pass. Bajucov probeert naar een medespeler te passen. Xydous is nu in balbezit. Xydous schiet op doel. Poyda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mişin neemt de hoekschop. Savoia rent richting de bal. Savoia draait met de bal, schiet en ... Poyda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:4

30e minuut.
Məhərrəmov is nu in balbezit. Məhərrəmov passt de bal met de wreef. Barajas speelt de bal door. Xydous heeft problemen om de bal te vangen. Xydous geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Savoia de bal. Aurala bereikt de bal nog maar net als eerste. Aurala geeft een hoge lob. Mişin rent richting de bal. Mişin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Barajas kopt de bal weg. Klungelig pakt Savoia de bal. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia bereikt de bal nog maar net als eerste. Savoia draait met de bal, schiet en ... Poyda verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Rincon geeft de bal voor. Bajucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajucov geeft een hoge lob. Xydous springt en kopt de bal. Rincon heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Savoia heeft problemen om de bal te vangen. Savoia probeert naar een medespeler te passen. Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Xydous haalt uit met een fantastische trap. Poyda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:5

44e minuut.
Xydous rent richting de bal. Rincon is nu in balbezit. Rincon geeft de bal voor. Mişin is nu in balbezit. Mişin geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Volosciuc komt het veld opgelopen. Ianache komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitagee 72%, FC Besiktas Chisinau 28%.
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:5

47e minuut.
Costeanu geeft een lange en hoge pass. Dascălu kopt de bal weg. Bajucov speelt de bal door. Daar is Xydous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xydous draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Bajucov speelt de bal door. Xydous is nu in balbezit. Xydous passt de bal met de wreef. Savoia rent richting de bal. Savoia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Lütfəliyev onderschept slim de pass. Lütfəliyev met een sublieme pass. Bajucov met een sublieme pass. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Xydous bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajucov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajucov passt de bal met de wreef. Savoia is nu in balbezit. Savoia schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:6

57e minuut.
Costeanu rent richting de bal. Costeanu met een sublieme pass. Xydous met een sublieme pass. Savoia is nu in balbezit. Savoia draait met de bal, schiet en ... Poyda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:7

60e minuut.
Savoia is nu in balbezit. Xydous rent richting de bal. Bajucov is nu in balbezit. Xydous is nu in balbezit. Xydous haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:8

62e minuut.
Blîndescu met een snelle inworp. Rabinovici is nu in balbezit. Lütfəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Bazatin rent richting de bal. Bazatin schiet op doel. Crisco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Folgheraiter komt het veld opgelopen. Cartaşev komt het veld opgelopen. Pletosu komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Rincon onderschept slim de pass. Rincon probeert naar een medespeler te passen. Cartaşev rent richting de bal. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Folgheraiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:9

72e minuut.
Savoia rent richting de bal. Savoia geeft een lange en hoge pass. Folgheraiter is nu in balbezit. Folgheraiter haalt uit met een fantastische trap. Poyda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:10

83e minuut.
Mişin rent richting de bal. Mişin geeft een lange en hoge pass. Dascălu geeft de bal voor. Bazatin bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazatin schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vitagee 58%, FC Besiktas Chisinau 42%.
Vitagee - FC Besiktas Chisinau 0:10